Saturday 12 January 2008

Dosarul Norica

Ma abtin deocamdata sa comentez, dat fiind ca eu prestez pe subiect. Insa puteti sa vedeti "petele" invocate de Traian Basescu aici.

P.S. Daca ati vazut azi coborand in pas alergator din taxi cu un dosar in mana o blonda in hanorac de catifea (folosibil si ca bluza de pijama), pantaloni de stofa si bocanci de iarna, eu eram aia. :)

6 comments:

Anonymous said...

oana,

remarcabil este in dosar cum norica cere sa i se schimbe calificativul de la bin la foarte bine pentru ca este secretar al BOB al PCR. asta seamana cu ce zice si acum: pnl ma sustine deci sunt buna de ministru.

de asemenea, in dosar nu se insista destul pe faptul ca femeia a modificat/falsificat mandatul de arestare ca sa si acopere prima eroare. in felul asta a bagat la puscarie un cetatean care a recunoscut verbal ca e vinovat dar care nu a avut parte de un proces.

daca te uiti si pe referatul intocmit de procurorul inspector o sa vezi ca acolo se spune ca norica si a recunoscut fapta-adica ca a modificat mandatul

florin ghetau said...

Liberalii ar tb sa desemneze un nou personaj la Justitie. Daca mai intind mult coarda pierd si ceea ce au luat la euro-parlamentare.

Tare am impresia ca va mai iesi ceva de luni incolo pe tema Norica...

Anonymous said...

nu mai avem cuvinte!marea infractoare Norica Nicolai a falsificat un mandat,acum 20 de ani,cand Romania putea de democratie,dar adevaratul infractor a ajuns dupa gratii.In schimb,Daniel Morar a respectat toate procedurile legale atunci cand a arestat o persoana,caruia mai tarziu nenorocitii de la CEDO i-au dat castig de cauza,nestiind ca basescu il va numi procuror sef la D.N.A.tocmai datorita calitatilor sale profesionale.

Anonymous said...

si daca chestiile astea erau publice si se stiau, de ce apar tocmai acum?
cine le tine la sertar?

Anonymous said...

anonymus, esti cam slow-minded. dar ai o consolare; sunt multi ca tine

Constantin said...

Am o nedumerire.
T. Basescu a condamnat comunismul sau comunistii ( anumiti comunisti ) ?!

Eu zic ( nu si ceea ce cred ) ca prima alternativa este valabila.
Dar putem lua de bun ceea ce s-a intamplat / s-ar fi putut intampla atunci ?
Daca da condamnarea devine superflua. Daca nu dosarul este superfluu.