Monday 24 September 2007

Dude! (sau definitia prostiei absolute)

1. Te guduri pe langa colegi cata vreme te ignora politicos. Folosesti diminutive si tot tacamul.
2. Faci o poanta de prost gust si insinuezi tampenii despre colegii pe langa care te gudurai.
3. Cand ti se raspunde cu aceeasi moneda, treci la urmatoarele arme ale prostului: injuriile, fractiunile de adevar si calomniile.
4. In timp ce te lauzi ca esti un ziarist atat de bun incat este de mirare ca nu te cauta aia de la Pulitzer, inghiti patru intoxicari pe nemestecate. Una dupa alta. Le publici desi cel putin unul dintre cei despre care scrii ti-a infirmat explicit ca stirea ar fi adevarata.
5. Cand povestea explodeaza si devine public cum ai inghitit "dudele", te arunci cu capul inainte si, inca o data, acuzi primul om care iti vine in minte. Bineinteles, fara sa verifici, ca doar tu ai fler mai ceva decat aia cu Watergate. Si, bineinteles, adversarii tai sunt aia ratati.
6. Cand ti-o mai iei o data in freza, iar razbunarea ta meschina nu convinge pe nimeni, solutia este evidenta: dai "delete" la toata povestea. Si implori lumea sa nu mai aminteasca de scandal.

P.S. Nu te obosi sa cauti vreun link catre tine pe aici. N-ai sa vezi. Si n-ai decat sa comentezi pe unde doresti, mai putin aici. In schimb, iti ofer un premiu de consolare: patru dude. Ca-n reclama de la L'Oreal: pentru ca meriti.

5 comments:

Anonymous said...

Noroc ca eu nu sterg nimic; niciodata:)

Anonymous said...

retardatu asta despre care vorbesti e acelasi cu retardatu alalalt de pe blogu vecin...probabil

Anonymous said...

perfect, oana. nu pot sa spun decat ca dobitocul e dobitoc. intrebarea mea este de ce un astfel de ipochimen nu este amendat de catre propria redactie? s-a umplut de ridicol dar a murdarit si ziarul unde lucreaza. si nu e prima oara cand ce viseaza noaptea pune a doua zi pe blog ca senzational dan diaconescu in direct. din pacate pentru el nu prea scrie la ziar iar murdariile de pe blog daca intrebati un psiholog tin de creier, pe care respectivul nu il are. nu il intreaba nimeni de sanatate prin redactie?

erasmul said...

Oana, nu cred in definiţia prostiei absolute !
...şi cu atât mai putin, formulată de tine. :)
Tu poţi defini claritatea absolută, ce rost să pierzi din timp cu popasul la groapa de proşti?
Lasă-i cu furnicile lor...şi nu le strica muşuroiul...toarnă doar puţin beton peste !

dudele ?! imi plac! nu le risipi !

Anonymous said...

Cel putin putea sa isi ceara scuze fata de tine. Asa ar fi fost normal. Oricum nu are sens.