Tuesday 6 July 2010

Just Do It!

Mai sunt 5 zile in care puteti trimite un sms la 858 si sa donati 2 euro, pentru a va alatura campaniei "Atinge o Stea"- achizitionarea unui ecograf pentru sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni. Copiii bolnavi de leucemie au nevoie in continuare de ajutorul vostru!
Haideti, ca impreuna, sa achizitionam aparatul ecograf atat de necesar in aceasta sectie. Ajutati-ne sa facem cat mai cunoscuta campania noasta si astfel sa dam o sansa acestor copii.
Numarul este valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in retelele: Orange, Vodafone, Cosmote. Serviciu oferit gratuit, nu se percepe TVA.

Catalina Pieptea
Asociatia M.A.M.E.
Membru

13 comments:

G.P. said...

"Yes, we can !" ?

Anonymous said...

Cum poti domnisoara Oana sa faci campanii umanitare si sa canti in extaz "Highway to hell" ?! .... really derailed in your brain, right ?! ... pacat de tine, Oana ... as vrea sa iti spun mai multe dar imi dau seama ca e aproape inutil ...

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: Chiar te rog sa nu-ti consumi energia. Nu e nimic mnai jalnic decat chinul unui cretin.

Catalina said...

Multumim pentru sustinere. Cu ajutorul sustinerii ca a dumneavoastra am reusit obtinerea prelungirii acestei campanii sms pana la 24 iulie. Oricine doreste sa faca o schimbare in viata unor copii extrem de bolnavi, poate da un sms pana in data de 24 iulie. Acesta va ajuta Asociatia MAME sa achizitioneze ecograful atat de necesar spitalului Fundeni, sectia pediatrie.
Multumiri multe!

Catalina Pieptea
Membru, Asociatia MAME
www.asociatiamame.com

Catalina said...

Multumim foarte mult pentru sustinere. Cu ajutorul tuturor celor care ne-au ajutat inca de la inceput, am reusit obtinerea unei prelungiri a campaniei sms.
Se pot face donatii de 2 euro printr-o simpla trimitere de sms la numarul 858 pana in data de 24 iulie 2010. Puteti astfel sa puneti umarul la un proiect umanitar care ii va ajuta pe medicii din Fundeni sa trateze copiii mai bine pentru ca vor avea un ecograf performant.
Multe multumiri,
Catalina Pieptea
Membru, Asociatia MAME
www.asociatiamame.com

Desene animate said...

foarte frumos ce faceti aici, tot respectul!

Daniel said...

Buna Oana! Vreau sa zic ca imi place foarte mult cum arati, si cum gandesti. Urmaresc de fiecare data sinteza zilei atunci cand apari tu si Mircea. Esti printre putinele femei interesate de politica din Romania, si printre putinele femei inteligente din Romania. Multi sunt neinteresati de politica, dar, habar nu au ca gresesc foarte mult atunci cand spun "nu" politicii. De fiecare data cand aud o persoana neinteresata de politica imi amintesc de un citat celebru... numai tin minte autorul dar zicea cam asa "Daca exista persoane neinteresate de politica se vor gasi persoane interesate care, le vor manipula vietile celor neinteresati." Succes in toate! Te pup!

rth said...

Te-am citit mai tîrziu. Scriitura e interesantă, numai că am o întrebare/sugestie: este posibil să foloseşti diacriticele?

Tego said...

sa mai trec pe aici? cam rarut cu scrisul...esti ok?

nic said...

Te-ai suparat pe blogul tau?
De ce nu mai scrii aici?

Roxx said...

Hai mai scrie,te rog,cate ceva,de actualitate,in ce vrei tu,ca scrii frumos!

ra said...

aceeasi intrebare o pun si eu... are you ok? We miss you!!!

Joana21 said...

frumos...