Monday 16 February 2009

Yes We Could!

Episodul pilot din Friends. Ross, Chandler si Joey o roaga pe Phoebe sa-i ajute cu o chestie. Din toata ameteala blonda a preopinentei iese o replica geniala: "Gee, I wish I could, but I don't want to..."
Cam asa si cu blonda asta, cand vine vorba de concursuri. De cand am terminat-o cu olimpiadele si examenele, am facut cale intoarsa de fiecare data cand spre mine se indrepta ceva care semana a intrecere furnizoare de palpitatii inutile. Nici macar ca spectator nu-mi plac competitiile. Sportul meu preferat e patinajul artistic- unde notele si ierarhiile sunt doar un mic fragment din "the big picture" si, dupa patru minute de vraja, putin imi mai pasa al cui triplu axel e mai frumos.
Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, tocmai s-a incheiat un sezon politic in care o anumita doamna blonda si serioasa n-a avut prea multe sanse in fata unui anumit domn afro-american si zambaret.
Si totusi: "against all odds", yours truly, blonda de prea multe ori acritura si refuzatoare de competitii s-a apucat sa se inscrie la Roblogfest. Daca aveti chef, votati-ma. Nu castigati absolut nimic. Sper sa nu va suparati, totusi, daca zic de pe-acum: Go, Cabral! :)

22 comments:

Lucia Verona said...

Pînă la Roblogfest, la care ai votul meu, eşti nominalizată la Premiile Fără canguri, sper că ştii. Premianţii vor fi anunţaţi mîine seară în cadrul unei gale online.

Oana Dobre-Dimofte said...

Man, I'm on a roll! :)

Anonymous said...

Chiar nu primim nimic, nimicuţa? Adică să ies la vot de florile mărului? :P
OK!

Oana Dobre-Dimofte said...

Sukarit: fix de florile marului. Multumesc! :)

Zuzu said...

Binenteles ca Zuzu nu reuseste sa voteze, nici nu ma mir :-)))))
Eu am tot apasat acolo sa stii, dar ma indoiesc ca am si votat...
Totusi, Gooooo Oanaaaaa!!!!!
(Ba da!! Nu Cabral, ci OANA!!!)
:-*

Viorel Iraşcu said...

Dupa cum i-ai raspuns sukaritu-lui , chiar ca pari ( nu cred ca esti ) o acritura blonda si refuzatoare de aproape orice te scoate in fata.Nu stiu ( inca ) ce este ,,fest"-ul asta dar ai votul meu , chiar daca parerea mea este ca ar trebui sa scrii mai des . Cu respect. plecatdeacasa.blogspot.com

Viorel Iraşcu said...

De fapt m-am prins chiar cind am parasit pagina . Poti dar nu vrei . Cu respect.Profu'

Anonymous said...

Ai votul meu intodeauna !

Anonymous said...

eu nu te votez dar imi place blogul tau. mai doriti altceva?

Anonymous said...

poti vota de mai multe ori de pe acelasi IP? sau trebe sa dau clickuri de la diverse computere? :) I am still romanian :P

Oana Dobre-Dimofte said...

Ra: Habar n-am! :)
Toader: Good enough! :)

Valentin Serbanut said...

Si eu care mizam pe voturile celor care te voteaza pe tine :P

Anonymous said...

Oana, nu vrei tu sa te mariti? Evident, cu mine. Sunt poate ceva mai tanar, cu cativa ani, dar asta nu e chiar rau, nu? Daca te lasi de tigari poate facem si-un copil, desi nu se exclud reciproc cele doua activitati. Pana una alta lasa-ma sa-ti spun ce-mi place la tine. In afara ca esti fata desteapta, nebuna, si - cred - o viitoare buna mama si sotie, ai o frumusete si o distinctie pe care eu o pot compara cu stralucirea pe care mi-o mai inspira Kate Winslet. O frumusete de netop model si totusi ravasitoare careia pur si simplu ii stralucesc, neorbitor, imperfectiunile. Asa mi te imaginez. O sa-ti zic si ce nu-mi place la tine. Nu-mi place ca "te iei in gura cu toti", atunci cand te iei; nu-mi place imaginea ta de tanara jurnalista fara inhibitii care sare la gatul oricui, cand e cazul, "o ciutaca" mai mica. Nu neaparat ca esti o fata care face asta, dar nu te prinde. Chiar si asocierea cu Ciutacu, prezenta ta in anturajul lui larg mi se pare nefericita. Asta n-o mai dezvolt.
Iti spun doar ca propunerea mea e reala.:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Ionel: multumesc (cred) dar nu, nu vreau sa ma marit cu tine. :)

Anonymous said...

Ah, nu e raspunsul la care ma asteptam. Desi nu ma asteptam neaparat la un "DA".
Succes!
PS: Dar... nu vrei sa ma cunosti? :)

Anonymous said...

Bre, coane Ionele, eu inteleg ca vrei sa mai cunosti si tu ceva lume cu ajutorul Net-ului, da', daca doamna nu vrea, inseamna ca nu vrea. Daca ar fi vrut, dincolo de faptul c-as fi intrebat-o inainte daca e tralala la cap, ma ofeream eu sa va fiu nas. In definitiv, uita-te deseara la A2, sa vezi cum imi sade langa visata aleasa a inimii tale de om putintel la minte...

Anonymous said...

come on... de ce iti iei atitudinea de jurnalist profesionist care si-a facut treaba si nu mai are de ce sa raspunda?
vezi... atitudinea asta nu imi place la tine!

Anonymous said...

ok, am inteles. iti mai spun totusi o calitate esentiala de-a mea. nu singura, nu ultimia, nici cea mai importanta. scriu si vorbesc corect romaneste (desi am unele probleme cu virgulele). deci nu sunt manelist. asta inseamna ceva, nu?

Oana Dobre-Dimofte said...

Ionel: cam tot anturajul meu vorbeste corect romaneste. Iar Victor face parte din anturajul meu apropiat, lucru care ma onoreaza si pe care nu am de gand sub nici o forma sa il schimb.
Victor: An zis bine, nashule? :)

Anonymous said...

Absolut, fina :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Ionel: pentru ultimul comentariu, pe care nu-l public, te anunt ca tocmai ai primit viteza de pe blogul asta. Cand o sa-mi fac un blog in care lumea sa arunce cu zoaie in prietenii mei, te anunt. Pana atunci, vorba lui Badea: papapapa!

Anonymous said...

Cam crezut cai vorba de Obama. Care e ca Hitler, dupa cum a demonstrat Mircea Popescu intelectualu. QED.