Thursday 6 March 2008

Nu-mi place ziua asta deloc

Unul dintre motive este plecarea lui Razvan Ionescu de la EVZ. Nu sunt genul de om care sa-si pupincureasca sefii, sunt genul de om care se cearta cu ei parte-n parte. Si tocmai de asta nu vorbesc despre sefii mei decat atunci cand nu mai sunt in organigrama formala. Iar despre Razvan Ionescu, unul dintre oamenii pe care m-am grabit sa-i judec profund gresit la prima intalnire, pot acum sa zic asa: mi-a dovedit ca autoritatea poate fi si eleganta, ca functia poate fi compatibila cu modestia de a lasa decizia in mana celui pe care il crezi mai competent decat tine (chiar daca iti este subaltern) si ca polemica, fie ea si in nebunia dintr-un ziar se poate sfarsi si altfel decat cu "asa vreau eu, eu decid, deci asa o sa fie". Mai multe nu are rost sa spun, decat poate doar atat: imi pare tare rau ca pleaca Razvan.

7 comments:

Anonymous said...

si mie:(

Oana Dobre-Dimofte said...

Si de ce ai nevoie de anonimat ca sa exprimi asta?

Anonymous said...

Nu crezi ca ar fi o idee buna sa pleci si tu?

Oana Dobre-Dimofte said...

Cosmin: nu.

Anonymous said...

Stimata "femeie" Oana Dobre,

Maine e 8 Martie!

Permiteti., va rog, ca pe blogul dvs., intens vizitat, sa postez si eu un simplu gand, un gand pentru ele, …, pentru voi,... FEMEILE din viata noastra,a barbatilor, astfel:

Pentru ca:
sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor;
sunteti cele care numai cand priviti catre copii, dati lumii mai multa frumusete;
sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi;
o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate;
timpul se opreste putin in loc, la fiecare inceput de Primavara, de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca.

Pentru tot ceea ce reprezentati,

Va doresc din tot sufletul ca implinirile, sanatatea si spiritul mereu tanar si plin de intelegere si toleranta, sa va insoteasca pretutindeni.

Un “8 Martie” cat mai frumos alaturi de cei dragi!

http://constantin-brincus.blogspot.com

Anonymous said...

E adevarat ce zice Bradutz, ca se fac socoteli la fumoar la EVZ?
Cine crezi ca urmeaza dupa Ionescu la conducere?

Radu Cunnect said...

cu ocazia zilei femeii si a venirii frumosei primaveri iti urez succese multe, sanatate si sa aud de bine de tine, mi-a placut emisiunea la care ai participat zilele trecute si te amuzai super... esti ok @};- o floricica de la mine..ciao!