Saturday, 1 March 2008

Bucuresti - enclava culinara

Laplje Selo, enclava sarbeasca din Kosovo: 6-7 feluri de mancare, toate din carne. Pana la 12 noaptea, papa gatita proaspat.
Bucuresti, Romania, UE, discutie pe mess inceputa la 1:05 noaptea, terminata dupa 2 ore, cand Mile i-a si gasit titlul perfect:


oana: in alta ordine de idei, cum sa prelucrez eu cascavalul ala?
mile carpenisan: doar atat ai?
oana: yup
mile carpenisan: microunde
oana: si trei mere
oana: n-am nici paine
mile carpenisan: suna la o firma de papa
oana: nu mai merge nici una la ora asta
oana: a, si m-am uitat acum in congelator
oana: mai am ceva
oana: inca o roata de cascaval
mile carpenisan: cool
oana: macar am o cafea uriasa de la starbucks
oana: caramelul dinauntru e hranitor
mile carpenisan: stai asa
mile carpenisan: gata mama
mile carpenisan: baga
mile carpenisan: http://www.giantpizza.ro/
oana: ce?
mile carpenisan: e non stop
mile carpenisan: si face pizza buna
oana: INCREDIBIL
mile carpenisan: poti comanda prin tel
mile carpenisan: nu stiu dar mie chiar imi arata in poze ca aia de la NIS
oana: sunt in meniu acum
oana: nu ma pot hotari
oana: asta
oana: http://www.giantpizza.ro/product_info.php?products_id=35
oana: sau asta
oan: http://www.giantpizza.ro/product_info.php?products_id=31
oana: prima are masline a doua ceapa
oana: si mie imi plac amandoua
oana: ia sa vad poate ii conving sa facem o combinatie
oana: da nu raspunde nimeni
mile carpenisan: ai incercat pe amandoua?
oana: dap
oana: primul nu mai e valabil
oana: la al doilea nu raspunde nimeni
oana: dar tie iti multumesc frumos oricum
mile carpenisan: stai asa ca nu mori de foame azi
oana: mama, e bucuresti, deci nu exista aici civilizatia unei pizzerii non stop
mile carpenisan: DREAM PIZZA - harta 3750 vizite
Capacitate 70 locuri, pizza pe vatra, clatite, bauturi racoritoare si nealcoolice, comenzi prin telefon Contact: Splaiul Independentei nr. 290, sector 6 , Tel. 0722.490.785
oana: e vina mea ca am uitat ca o sa-mi fie foame
mile carpenisan: DREAM PIZZA - harta 3750 vizite
Capacitate 70 locuri, pizza pe vatra, clatite, bauturi racoritoare si nealcoolice, comenzi prin telefon Contact: Splaiul Independentei nr. 290, sector 6 , Tel. 0722.490.785
oana: astia fac livrari numai in regie
oana: le-am zis ca platesc transportul, dar nu au masini
mile carpenisan: stai
oana: stupid city
oana: ce faci, mama?
mile carpenisan: te salvez
oana: iar?
oana: deschid ciao la intamplare
oana: peste ce titlu dau?
mile carpenisan: ?
oana: toni delaco, nasul cascavalului din romania s-a intors dupa o vacanta de 2 luni in asia
mile carpenisan: =))
oana: ma urmareste CASCAVALUL
BUZZ!!!
mile carpenisan: La Matache rotiserie & fast food 310 73 27 35 RON non-stop
oana: suna.......
oana: raspunde....
oana: "regretam. nu mai exista spatiu pentru a inregistra mesaje"
oana: WHAT THE FUCK???
oana: uite mama
Luni - Sambata; 09:00 - 23:00
oana: cred ca e cazul sa ma indrept totusi spre cascaval
mile carpenisan: gasim altul mi-am pus ambitia
oana: OF DOAMNE
oana: sarb zuzu ce esti
oana: eu nici pe astea nu-mi imaginez unde le-ai gasit
oana: uimitor ce porcarii de reviste insist sa cumpar
oana: clar ca primul care se va gandi sa faca o pizzerie non stop de-adevaratelea in bucuresti se face om
mile carpenisan: intreaba la astia daca fac livrari pana mai gasesc eu altele
mile carpenisan: .RESTAURANT DERBY
Restaurant cu specific international Contact: Bd. Eroilor Sanitari nr. 49A , Tel. 410.85.45
Orar: L-D: 10-03
oana: nu fac
mile carpenisan: ok mai vin si altele
oana: ar mai fi o varianta
oana: sa chem un taxi si sa ma duc la o saormerie
oana: dar MI-E LENE!
mile carpenisan: vrei sa sun eu la taxi sa iti faca comision sau nu ai auzit de asa ceva?
oana: in bucuresti nu am auzit de asa ceva
oana: in orasele civilizate da
mile carpenisan: 162.RESTAURANT DERBY
Restaurant cu specific international Contact: Bd. Eroilor Sanitari nr. 49A , Tel. 410.85.45
Orar: L-D: 10-03

mile carpenisan: 318.RESTAURANT OSTERIA CASA MIA
Restaurant specific italian Contact: Str. Matei Basarab nr. 51, sector 3 , Tel. 0722.918.100
Orar: L-D: 12-03
oana: la asta am sunat adineauri
oana: mi l-ai mai dat o data
oana: vreau la pizzeria de la nis!
mile carpenisan: 318.RESTAURANT OSTERIA CASA MIA
Restaurant specific italian Contact: Str. Matei Basarab nr. 51, sector 3 , Tel. 0722.918.100
Orar: L-D: 12-03
oana: e INCHIS telefonul!
mile carpenisan: Nice place bistro
Tudor Stefan 23 (pta Dorobanti)
0722.377.772
oana: unde le gasesti???
mile carpenisan:;)
oana: mi-a zis un nene somnoros ca deja e inchis
mile carpenisan: + 40 (727) 353645 la genin cica e non stop si are livrari la domiciliu ia vezi
oana: din luna mai incolo
Sun la o alta firma de taxi
oana: citez:
oana: "nu fac comisioane, domnisoara"
oana: STAI
mile carpenisan: alta firma
oana: ca am un flashback
oana: supa la plic, carrefour, acum vreo doua luni
mile carpenisan: cauta
oana: AM INFRAAAAAAAAAAAAAAAAAANT
oana: SUPA CREMA DE PUI KNORR
oana: exista
oana: si nu, nu ma uit la termenul de garantie
mile carpenisan: hai pune apa la incalzit
oana: i'm on my way
mile carpenisan: si rade niste cascaval in ea
mile carpenisan: sa fie supa umpluta
oana: am pus
oana: e din aia in care trebuie sa mestec tot timpul
mile carpenisan: vezi ca daca o ratezi si pe asta...ramane cascavalul
oana: am plecat de la carnea din kosovo si am ajuns in capitala de stat ue in care trebuie sa mananc knorr la plic
oana: nop
oana: am doua plicuri
oana: o sa ma ghiftuiesc
mile carpenisan: la unul dintre ele pune mai putina apa si o sa ai si felul doi
oana: ma duc sa mestec
oana: am MANCARE
mile carpenisan: baga mare
mile carpenisan: haleste si revino cu impresii
oana: ma fericesc toate e-urile care plutesc acum prin cocoloasele din supa asta
oana: incepe sa capete consistenta
oana: deci l-am SPART pe vlad petreanu la gastronomie
mile carpenisan: corect si cu lingura nici nu te tai
oana: cu ce dracu sa ma tai? poate doar cu marginea de la cascaval
oana: pare ca are si niste emulgatori de patrunjel prin ea
mile carpenisan: acum mai faci si mofturi
mile carpenisan: e buna asa cum e
mile carpenisan: pune sare si piper si papa
oana: delicatesa este scoasa la racit pe geam
oana: iar eu, in loc de orice articol, as pune toata discutia despre papa pe blog
oana: daca esti de acord si tu, bineinteles
mile carpenisan: da e ok dar baga si poveste
oana: fac chapeau
oana: dar mai intai si mai intai
oana curentul: MANANC

17 comments:

Maria Coman said...

cel mai rau se moare de foame in spania. unde au ore fixe de masa si la carciuma. ai ratat, aia e...maninci maine

Mile said...

Ok inca nu imi revin. Voi chiar nu aveti nimic non stop acolo. Groaznic. Nu vreau sa incep acum cu cate posibilitati ai in Timisoara sa iti aduca baietii n feluri de mancare acasa si la 4,30 dimineata ci vreau doar sa iti reamintesc Oana : noaptea ora 01. Am plecat fuga fuguta catre Kosovska Mitrovica. Au explodat niste bombe frumoase acolo in fata sediului ONU. Drumul inca o ora filmari inca o ora live-uri telefonice la greu si cand m-am intors la motelul din enclava care era cam in bezna ti-am povestit ce am vazut noi pe acolo. Povestirile aveau un puternic miros de ceapa ei bine ai ghicit venea de la pleskavica si gratarele ingurgitate de noi in timp ce filmam la ore mici cate o urma de srapnel si masini distruse de explozie. Asa ca ii putem intelege pe sarbi de ce nu vor sa plece din Kosovo. Unde sa mearga in UE la Bucuresti sau mai rau in Spania unde dupa cum povestea si Maria mori de foame si ziua?

mocca said...

La multi ani de 1 Martie si bine ai revenit in tara!

Radu Cunnect said...

Ciao si bine ai revenit infometata in tara si de martisor iti urez numai fericire si sanatate maxima, "ata ete" cu Bucurestiul nostru cica mai vor sa-l ridice la rang de Metropola mai mai sa fie si tu mori de foame =)))looool....Hai in Valcea e mai bine iti garantez eu...;)

Fidelio said...

Nu inteleg de ce te miri doar stai in Bucuresti. Eu m-am minunat pt ca sunt din Timisoara iar cand am fost in Bucuresti n-am reusit sa comand o pizza, motivul fiind ca sunt prea departe de ei.

omucu said...

eu ma miram in cluj ca nu am gasit pizza non-stop.. daca nici in capitala nu e, la ce sa te astepti la un oras din provincie, cat e el de centru universitar...

dk said...

nu stiu unde stai tu, dar peste tot pe unde am fost pe la chefuri am comandat pizza la ore dubioase si tarzii. si a venit.

oana dobre said...

DK: ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune concret la cine ai comandat.

Iulia (and J.W. to some ) said...

off topic: ai reusit pana la urma sa gasesti 'live from baghdad'? ca si eu l-am cautat....

Someone said...

ah-la-la-la-laaaaa, cum a fost asta :-))))

Când vă spun că Bucureştiul e unul dintre cele mai neprietenoase oraşe de pe Pământ...

oana dobre said...

Iulia: da, am reusit. De fapt, tot Mile m-a ajutat si cu asta.

artistu said...

Supa KNORR, prietena tuturor!
:)))))

marya said...

supa knorr si apa plata Oana.In bucuresti faci foamea noaptea ca nu prea ai de unde sa iti iei mancarea.Si doar suntem si noi in U.E.

Monica said...

vai, sa ma inec cu apa, nu alta! Asa-mi trebuie daca citesc band. Mi-au placut teribil pantofii zilei, mile's choice:))
sa vada numa'creatorii tuturor fineturilor afisate pana acum acolo:))

Ioana said...

Bine-ai revenit! Desi nu e atat de incomod cum suna, in Spania nu poti sa iesi oricand la masa, la cumparaturi, de banci nici nu mai vorbesc... Si duminica poti sa mori in chinuri :P Bucurestiul nu e chiar asa de rau.

Oaie said...

iti recomand cu caldura nenumarate variante de a hali noaptea, dar ai nevoie de a te imbarca in masina sau in taxi. din casa e mai greu.

shaormerii mii. peste tot. cea mai renumita e la dristor, e si una pe la piata moghioros super buna. NON STOP.

supermarketuri NON STOP cat cuprinde. la mine in cartier (iancului-pantelimon) pe o raza de 1 km sunt 4. nu ma refer la buticuri, ci de marimea MegaImage. exact langa blocul meu sunt 2. au tot ce vrei, de la carne la semipreparate. si paine proaspata.

restaurante deschise cate doresti. in tot bucurestiul, fie luni sau sambata.

daca te prinzi pana la 23 de luni pana joi si pana la 24 in rest ca o sa iti fie foame, trenta pizza e ok. vine garantat.

desigur exista si McDonalds non stop, dar mancarea e o porcarie.

pofta buna.

SIBILLA said...

... zambesc gandindu-ma cum savurai tu asa cuminte supa knorr cu gandul la purcelul la protap, ca asa frumos o scris Mile despre el, ca-mi vine sa dau o fuga pana la Zoran...:)))
o primavara bogata in bucate alese, zambete si impliniri iti doresc si mult succes in tot si toate !
Doamne Ajuta!
respecte,
SIBILLA