Tuesday 22 January 2008

Just another day

- Am inceput ziua ca spectator la o cearta care brusc a devenit cafteala. Tot scandalul a inceput la o coada pentru plata locurilor de parcare. Pe sistemul "eu eram inainte, mai elementule!", urmat de "facu-ti si dregu-ti" pana au venit niste neni in negru de la Politia comunitara. Imi puteti spune, va rog, inca o data, in ce an suntem? E cumva 1988 si mi-a luat-o mie ceasul inainte?

- Azi mi-a fost rusine de tot ce am gandit vreodata rau despre contabili. Dupa ce o doamna a stat cu mine vreo trei ore, ca sa ma ajute sa ma descurc in iadul deconturilor in care doar neglijenta si lenea mea m-au bagat. A facut asta fara sa fie treaba ei si a avut toata bunavointa sa ma ajute. In tot procesul hartogaresc, un ajutor absolut nesperat am primit de la o alta doamna, receptioner la un hotel in Ungaria, care mi-a trimis pe fax in doi timpi si trei miscari chitantele pe care eu, in blonzimea mea, le pierdusem. Deci mi-a fost rusine si de tot ce am gandit vreodata nasol despre unguri.

- Deshtul compromis in mod inexplicabil prin scrantire in somn se simte tot ca naiba. Doare destul de rau, insa in mod absolut ciudat, refuza sa doara atunci cand am incaltari cu tocuri in picioare. Deci am o presimtire ca zilele astea o sa fiu o blonda eleganta uituca neglijenta si scrantita in somn.

2 comments:

Anonymous said...

sigur era contabila? sigur, sigur?! esti convinsa?!?!
cat despre unguri: eu tot timpul m-am inteles bine cu ei. :D

Piticu said...

eu dau vina pe tigari si mancare idioata draga oana si eu am patit la fel si doare al dracu ... de data ast a cu umarul stang, mai ales acum ca ploua