Tuesday 20 November 2007

E-lena Udrea

Se ascute lupta de campanie pe internet. New-entry: Elena Udrea, care si-a facut site. Pe care site se prefigureaza si un blog. Deocamdata exista un poll, cu intrebarea legata de - supriza surprizelor!- votul uninominal. Si mai exista si alte lucruri: adresa de acasa (sau poate doar de la cabinetul de avocatura), telefonul mobil si adresa de mess ale Elenei Udrea. Not the smartest thing to do, if you ask me...

Later edit: Elena Udrea a inceput sa bloguiasca. Stirea pentru mine e ca am terminat acelasi liceu:

19 comments:

Anonymous said...

N-as vrea sa par neaparat rautacios, da' tu esti sigura ca duduia chiar stie sa scrie?

Oana Dobre-Dimofte said...

Ei, n-ai vrea...:)

Anonymous said...

Zau daca as vrea sa mi se naruie un mit:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Zau daca mai cred ca ai mituri... :)

Anonymous said...

Intotdeauna am crezut in presedintele cinstit si bine intentionat, inconjurat de caractere alese

http://blog.nmihai.net said...

Oare adresa de yahoo mail e reala ? Id-ul de messenger asociat exista ? Cum ar fi "sa stai pe mess " cu Elena Udrea ?

Carina said...

Elena Udrea pe Internet... :) ce gluma buna...

Unknown said...

Recunosc ca am adaugat-o pe mess.. what the hell, in definitiv. ce pierd? :D

Anonymous said...

Victor, scrisul pe blog este un bun exercitiu de copywriting.

Nu omora ideile din fasa. Totul are un inceput. Poate, poate ... :)

Anonymous said...

sunt eu un pui de carcotas sau am uitat cum se conjuga verbul "a crea"?...ma bucuram la gandul ca are blog...si "ma gandeam cu duiosie" ca stie sa faca si altceva cu degetele...i'm wrong...gramatica duduii e pierduta "intro" parcare...

Anonymous said...

onorata instanta, revin si arat.. cocoana a modificat...noroc ca exista printscreen..:)

Constantin said...

E pura intamplare ca ceea ce urmeaza este scris pe acest blog.

Unii oameni nu au de loc teama de ridicol. Eu unul, recunosc, de cand ma stiu am avut frica de a nu cadea in acest pacat.
Cei controversati , barbati si femei, dar mai ales femeile, ar trebui sa nu-si dezveleasca pieptul si sa infrunte barbateste ( cu sau fara ghilimele ) sulitele otravite (chiar daca sunt "invelite" in miere)! Astfel risca sa cada pentru totdeauna in penibil.

Oana Dobre-Dimofte said...

Sufletel: ce a modificat?

Anonymous said...

deci esti buzoianca ca madam Udrea si ca mine?

Anonymous said...

Stirea ca a fost la acelasi liceu ti-a venit acum probabil ca in liceu nu se remarcase// era timida.//Am citit ,dar nu stiu in ce ziar ca o alesese consilier ca sa o pregateasca la candidatura de presedinta dupa cel de al doilea mandat.

Anonymous said...

Azi pe la pranz isi corectase greselile care apareau in primul post (sunt si in foto la tine)...dupa care a disparut cu totul articolul si-si cere scuze ca site-ul e in renovare si ca n-a putut publica comentariile primite...dragut este ca tot ce scrie se modifica de la o ora la alta...penibil..

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: nu stiu cum era Elena Udrea in liceu, pentru ca e mai mare cu vreo 6 ani decat mine. Nu ne-am "intalnit". :)
Sorin: Deci da. :)
Sufletel: Interesant ce zici tu acolo.

Unknown said...

Fonsescs cu Traian Basecsu
Noile inventii prezidentiale cresc oferta si scad traficul , prostitutia politica nu a cunoscut o crestere timida ci una foarte agresiva.Pentru numai 1 Euro pe minut va puteati delecta cu vocea inconfundabila a "crucisatorului" Basescu. Cand spun "crucisator"; ma refer exclusiv la strabismul (politic) promovat cu atata erotism de mult stimatul nostru conducator, nicidecum la puterea acestuia de a influenta pozitiv traiectoria Romaniei,
Prezenta lui abuziva in campania electorala ne da asigurari certe ca referendumul de duminica nu va fi un esec ci doar un FIASCO.
Mesajele pline de sensibilitate transmise de Traian Basescu electoratului ating cotele eficientei maxime, comparabile fara dubiu cu ofertele tentante ale unui proxenet de 5 stele. Care te convinge perfid sa-i cumperi marfa incitanta realizand abia in secventa finala ca animalul din tine te-a transformat rapid intr-o victima sigura. Sfarsind abandonat intr-un sant de pe centura, batut, agresat sexual si evident, cu banii luati.
Oferta lui Basescu intentioneaza certificarea unei clase politice aservite total intereselor unor neoligarhi .Crucisatorul suprem modificat genetic , se transforma vizibil intr-un penibil peste rapitor de duzina , visand la titlul de rechin national.Parca n-ar fi fost deajuns transformarea sediului din Aleea Modrogan intr-un SRL propriu cu felinar rosu la poarta.Acum ambitiosul Traian Basescu doreste expansiunea SRL ului pedist intr-o corporatie nationala dupa chipul si asemanarea Elenei Udrea .

Ati format 0316206200 , aici "Crucea de Piatra Romania SA " Matroz si CEO Traian Basescu, pentru "menaj a trois" apasati tasta 1;pentru placeri individuale si happy ending accesati blogul prezidential .Optiunea Sado-maso este valabila numai pentru membrii si simpatizantii PD

Catalin said...

Dupa ce am citit blogul doamnei Elena Udrea i-am si trimis un e-mail ca sa o provoc la scris.I-am propus sa scrie despre viata, dragoste, vise etc.Atunci deabia vom vedea cum ii merge capul.Asa foarte bine pot sa vb si eu mult si prost despre politica.Acum astept un reply sa vad daca isi citeste mailurile.Te tin la curent cu un eventual raspuns.Pana atunci poti sa treci pe la mine pe blog sa-mi lasi si mie o parere ca mi-au murit laudatori.Inca ceva.Imi place cum scrii.O seara buna.