Saturday 18 August 2007

Nu am scris...

...nimic pe blog despre emisiunea cu Mircea Geoana si nici nu am de gand. Am publicat parerile voastre, asa cum au fost ele, dar nu am de gand sa-mi fac deconturile profesionale aici.

V-am promis ca o sa scriu despre cioco Mocca, despre prieteni si despre PSD. Intre primele doua e o legatura implicita: am primit cioco Mocca de la prieteni, care au gasit tocmai in Croatia. Initial, au gasit doar napolitane cu Mocca, si mi-au luat doua cutii. Peste doua zile, m-au sunat sa-mi spuna ca sunt intr-un supermarket, iar vanzatoarele se uita la ei cum urla in fata raftului cu ciocolata. Gasisera! Nu stiu daca ei vor sa le dau numele, asa ca o sa spun doar atat: multumesc frumos!

PSD-ul n-are nici o legatura cu ciocolata. Nu are o compozitie constanta (gen 80% cacao, 10% zahar, 10% lapte). PSD-ul e uneori 90% cacao si 10% lapte si corn (cand e la putere), iar alteori (previzibil, in opozitie) e 90% lapte si miere in mesajul public si 10% fiere de frustrari interne, substanta politica si principii. De obicei, jumatate din principii pleaca pe apa Sambetei, iar restul raman la niste oameni care nu prea stiu ce sa faca cu ele. Insa pesedistii n-au de ce sa-si faca griji: cam la fel cred ca este prin toate partidele.

10 comments:

CĂLUGĂRUL TEOFIL said...
This comment has been removed by the author.
Oana Dobre-Dimofte said...

Multumesc, draga teofil! :)

mitica said...

Componenta structurala a partidelor este irelevanta. Componenta la varf (eligibilii) este in functie de momentul electoral un amestec grotesc de lapte, miere si mai ales CACAO. Si cred ca e atata ciocolata de-asta laxativa in toate, ca nu stii cum sa cauti mai repede buda...

Anonymous said...

Pacat !
1. Ca nu ati facut mai multa reclama emisiunii despre Loteria Romana. Ati fi putut afla multe lucruri interesante.
2. Ca nu ai scris pe blog despre susnumita emisiune pentru a putea posta la locul potrivit.

Felicitari : ai pus una dintre putinele intrebari pertinente ce se pot pune cu privire la loteria 6/49 : pretul biletelor ! Raspunsul fitoasei directoare la fentat pana si pe dl. profesor de matematica ! Cel doua jocuri 5/40 si 6/49 au un singur punct comun : sunt jocuri loteristice, care se supun regulelor probabilistice ( si nu hazardului !!!!!) ; altcumva sunt "jocuri" deosebite; deci pretul diferit nu justifica interesul diferit pentru ele!!
Daca te intereseaza subiectul pot revenii cu amanunte. Inclusiv la tabelele MINCINOASE care sunt prezentate de oficiosul institutiei.

Anonymous said...

Las' sa fii tu sanatoasa....continua sa-i "sicanezi" pe politicieni, noi sintem aici si tragem noi concluziile despre ei.

Anonymous said...

ah... Oana... de ce n-ai spus mai devreme de emisiunea de duminica... iti puteam da cateva lead-uri sa o incurci pe doamna "Loteria in mandatul meu"...brrr... ce femeie... nu mi-as dori-o soacra...sau sefa:))

CĂLUGĂRUL TEOFIL said...
This comment has been removed by the author.
marius said...

măi oana, măi...cum iţi satisface lumea toate poftele....dar tu când te achiţi de promisiuni,ih?

Oana Dobre-Dimofte said...

Teofil: rock-ul vechi e muzica "mea": queen, zeppelin, purple, stones, doors, cam prin zona asta... Dar sunt destul de toleranta si cu alte genuri...

Marius: ai dreptate, recunosc fapta si o regret. :)

Anonymous said...

Draga Oana,
Am vazut pe blogul tau o poza foarte interesanta cu tine si un copac in spate. Si mie imi plac foarte mult copacii. Ce alte tipuri de copaci iti mai plac?:)
In alta ordine de idei vreau sa-ti comunic faptul ca vei putea citi pe blogul meu (cand o sa mi-l fac) dezvaluiri incendiare despre cum am fost sabotat si am pierdut 8 milioane de euro la 6/49 saptamana trecuta.:)Vei putea sa folosesti toate informatiile intr-un eventual viitor interviu cu tanti de la loto.Poti sa-mi ceri chiar date suplimentare. Poti sa-mi ceri o poza cu mine, daca vrei s-o atasezi cand o sa citezi sursa.:)))
Poti sa-mi ceri si cioco, dar asta nu stiu daca-ti dau, depinde cata am si eu.
Pe curand, draga Oana:)