Wednesday 22 August 2007

Extragerea surpriza

Liliana Ghervasuc (aka sefa de la Loterie) a fost ceruta azi de nevasta in public de catre domnul iubitul ei (inteleg ca si el e membru in PC). In publicul care a asistat la palpitatiile doamnei se afla si Dan Voiculescu- domnul sef de partid al mirelui si miresei. Ce m-a distrat pe mine a fost cat de suprinsa de cererea in casatorie s-a aratat doamna mireasa. Asta avand in vedere ca la emisiunea "Deschide romania" de duminica trecuta, ea vorbea deja de "viitorul meu sot". Intr-o pauza, ne-a anuntat chiar ca nunta va fi in septembrie. Na, acum ei sa fie sanatosi! Si sa joace o varianta combinata la potul de duminica.

11 comments:

Anonymous said...

nu înţeleg de ce baţi atât de multe apropuri la PC... vrei să spui că soţu+soţia sunt sclavii lui Voiculescu? =))
şi în legătură cu surpinderea... poate că omu' ăsta care a cerut-o în căsătorie e altul decât cel cu care ea avea de gând să se mărite :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Bat atat de multe (DOUA) apropouri la partid (putea sa fie oricare altul), pentru a crea contextul: omul a lansat ghiuleaua intr-un fel de sedinta de partid, cu presa de fata, iar doamna a parut foarte incantata de SURPRIZA. Care, din cele ce spunea ea in direct la tv, duminica, nu a fost surpriza de loc. In conditiile astea, o ipoteza de luat in calcul e ca poate, pe undeva, exista posibilitatea de 0,0001% sa nu fi fost decat o mizanscena. Acum, la ultima ta varianta e drept ca nu m-am gandit! :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Erata: ...nu a fost supriza DELOC.

Anonymous said...

dv sinteti rautacioasa si tendentioasa.nu sint surprins.

saru'mina si ma scuzati,
cu stima,
cuibul de viespi

Elena said...

Pe bune ca am ras duminica la emisiunea voastra, de dna. sefa de la loto "cum o cheama" (ca tot uit si bine ca uit)! Ce are loteria cu "castoria" :-)? Pastreaza-te sclipitoare si incomoda, ca ma dispera moderatorii "lipitori". Si duminica va ratez...:(

Unknown said...

mie mi-a fost rusine de gestul individului sau de reactia doamnei asa ca am schimbat repede postul ... PATETIC!!!

Anonymous said...

Draga Oana, iti mai aduci aminte cum isi puneau in scena PC-istii piesa cu "mergem cu demisiile in alb la premier"?....Astia-s facuti pentru teatru...

Ro_BLOG said...

Dai din casa.... Doamna aia v-a zis voua in pauza, asa pt voi. Acusica o sa-ti spuna cum i-a spus Becali lui Turcescu "eu ti-am spus in pauza asa pentru tine...". Hai, lasa-i sa se bucure si sa le zicem Casa de piatra... ca acum nu mai poate muta conturile la banca sotului ca o acuzam de conflict de interese

Ro_BLOG said...

Rectific... aruncam cu pietre in femeie de pomana! Citisem ieri un articol (nu stiu unde ca-l primisem intr-un e-mail cu news-uri) cum ca respectiva doamana era prietena unui domn bancher... Acu' citii un ziar de dimineata si am vazut ca sotu-i altul... Sa traiasca ferciti!

Oana Dobre-Dimofte said...

Nu dau din nici o casa, ca doamna a zis: "Puteti sa si spuneti pe post". Si chiar a zis ea pe post, in emisiune.

Anonymous said...

Cum zice o vorba - casatoria e o loterie... Cu siguranta doamna Ghervasuc stia ca va fi ceruta in casatorie, dar nu anticipase momentul. Adica nu se gindea ca va fi ceruta in conferinta de presa, sau sedinta, ce o fi fost aia... De aici surpriza.