Saturday 21 July 2007

Nicolaescu incearca sa ne spuna ceva. Prin camasa.

Ma enerveaza ca n-am poze, dar o sa scriu chiar si asa. :)
Later edit: Gratie lui Cristi Sutu, am si poze!

Sunt sigura ca l-ati vazut la televizor saptamana asta pe Eugen Nicolaescu. Come on, toti vrem sa stim ce culoare are codul din judetul nostru! Unde mai pui ca dupa aia avem subiect de discutie 10-15 minute: "Moama, tot portocaliu! Iar ne coacem. Stai, ca iar suna mama sa-mi zica sa nu ies fara sapca!........". In sfarsit. Eu l-am vazut de trei ori pe Nicolaescu. Si de fiecare data m-au amuzat camasile lui. Prima data, marti sau miercuri avea una cadrilata, pe baza de portocaliu. Anunta unde e cod portocaliu. Cu maneca lunga (merci, sora-mea, pentru precizare). How appropriate! What a fashion sense!


A doua camasa, aia de vineri, era cu "model Hawaii"- tot felul de frunzulite tropicale gata de fotosinteza. (later edit: on a closer view, observ ca frunzulitele sunt de fapt niste cercuri psihedelice. Oricum, pe mine tot la Hawaii ma duc cu gandul )Subliminal amicu'! Da, dom' ministru, si noi am vrea acolo! Da' parca ne retine ceva....



Azi, Nicolaescu a iesit in briefingu' de dimineata. In camasa Lacoste, cu celebra sigla cu crocodil langa corazon. Acu' eu ce sa mai zic: i s-o fi urat si lui saracu' de crocodilii din Palat. Care fac probabil bani in timp ce el imparte judetele in portocalii si galbene.


P.S. Pentru conferintele de presa urmatoare, ii dau si eu cateva idei de outfit-uri:




20 comments:

Dani Mocanu said...

Eu zic sa-l punem sa faca ture pe bicicleta in jurul tarii, singur,... si daca ajunge primul sa-i daruim un tricou galben inscriptionat cu :"Yes, it's just me" :D

Anonymous said...

da,l-am vazut pe doctoru Nicolaescu in tricou(si pantaloni scurti)...tipu prezinta vremea sa para si el tehnic..sa vina cu ceva consensual,unde sa nu-l atace nimeni,face ceva bun,,in rolul unui mic functionar care se lupta cu Soarele,citeste lista cu judetele,om serios,ce-i putem reprosa la faza asta?

john doe said...

Frumos,spumos scris.
:-)))
Ceea ce ma asteptam,de altfel.
Foarte buna si emisiunea de duminica.Ma mir,insa,ca te lasa s-o faci...

Oana Dobre-Dimofte said...

John Doe: cine si de ce te-ai fi asteptat sa nu ma lase?

john doe said...

'Oligarhul financiar',despre care cred, insa, ca este mult mai inteligent decat alti brokeri de putere din Romania.

Oana Dobre-Dimofte said...

John Doe: Pentru mine, problema asta nu a existat. Niciodata.

john doe said...

Iti doresc sincer sa ramai asa, sa nu fie nevoie nici macar sa te autocenzurezi vreodata si cred ca stii despre ce vorbesc...In afara de un nou suflu necesar in politica este categoric nevoie si de altceva in presa romaneasca si, fara sa vreau sa te flatez, esti o voce interesanta.

Oana Dobre-Dimofte said...

Multumesc frumos, si eu imi doresc acelasi lucru. :)

john doe said...

Am pus la cale un experiment,pe care eu il vreau interesant,pe blogul meu.Nu vreau sa o iei drept publicitate,chiar nu ma voi supara daca nu-mi lasi postul.Vreau doar sa te invit si acolo,poate o sa-ti placa.

Anonymous said...

Nicolaescu ala e un oligofren. In fond si la urma urmei el a permis trecerea legii cu Medicina Alternativa direct in parlament, dupa ce a fost in China si i-au facut alea un "masaj erotic traditional".

john doe said...

Sper ca ti-ai luat aer conditionat pt ca altfel nu-mi dau seama cum rezisti! E prapad!

Anonymous said...

Foarte important pentru fanii Lacoste: sigla nu e un crocodil ci un aligator

john doe said...

Asa este ilie.Aligatorul este o pasarica...

Oana Dobre-Dimofte said...

Ilie, multumesc pentru precizare. Eu nu sunt fan Lacoste, pentru ca nu-mi plac siglele.

john doe said...

Oana,nu ai gresit cu nimic.Aligatorul face parte din familia crocodililor.

stefan said...

Se zice ca Nicolaescu prezida comisia caniculara in pantaloni scurti. Asa o fi? parca nu-mi sa cred. Pai ce, daca mai tinea canicula venea in slip? La guvern?

Anonymous said...

@jonn doe: sigur, si cioara e o pasare. Diferenta dintre aligator si un crocodil e la fel ca intre un Lacoste de la Paris si unul din bazar din Istanbul. Le stii, alea de aparusera prin anii 90, cu dungi orizontale verde cu negru sau rosu cu negru. Si metalizate :).
Pentru mai multe consulta
The Difference Between Alligators and Crocodiles
http://en.wikipedia.org/wiki/Aligator
@Oana. Nici pe departe nu vreau sa acuz sau sa polemizez. E doar o nuanta care cred ca e importanta pt un ziarist. Lacoste era supranumit "The Aligator" pentru anume calitati. Porecla i-au dat-o americani, e important de mentionat asta in context.
In rest numai de bine

john doe said...

Oana, tu nu mai scrii nimic pe aici?

Anonymous said...

unele detalii nu imi dau pace... deci umm...te suna maica-ta sa nu iesi fara sapca? ˇ_ˇ

john doe said...

@ilie
Din aceeasi sursa : An alligator is a crocodilian...
Fac parte din aceeasi familie.N-am spus ca nu sunt diferente.