Friday 27 July 2007

La ARCUB, birjar!

Una dintre poantele preferate ale ziaristilor acreditati la PSD intre 2000 si 2004 a fost nascocita de Dutzi de la Romania LIbera: "Vedea-v-as la ARCUB!"- zisa cu foc si para. ARCUBUL este, printre altele, si locul in care outsiderii din Parlament si loserii alegerilor gasesc si ei un acoperis deasupra capului sa-i mai traga cate un congres cu 15 membri in sala. PSD-ul nu l-am vazut inca la ARCUB, in schimb am vazut azi pe altcineva. Nu are nici o legatrura cu potentialul electoral al omului, dar faza mi s-a parut simpatica.

7 comments:

Anonymous said...

Buna Oana,

Nu prea are legatura cu ultimul tau post,dar am inteles ca ai o emisiune TV si as vrea sa stiu daca este vreun mod sa prind emisiunea din strainatate. Eu locuiesc la Paris. Daca esti in tema, anunta-ma te rog:) nice blog si te citesc in continuare

Anonymous said...

Bine Bre
sa aflu de la Dalia ca ai blog
trebuia sa-mi spui:
`Blegule am blog`

Anonymous said...

Ce ti-e scris in frunte ti-e pus:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Gia, poti sa vezi emisiunile si stirile realitatea tv pe internet- www.realitatea.net. Daca vrei sa vezi emisiunile unde apar si eu (Da si NU, precum si "Editie speciala cu Oana Dobre"), trebuie sa te duci pe site in sectiunea "emisiuni" si le gasesti acolo. :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Liviu, sunt de neiertat inca o data. :(

Anonymous said...

Vedea-l-as la ARCUB! Hehehe1 L-am vazut deja. Si televizorul era pe mute. Nu mai conta ce mintea.

Adriana said...

Eu l-am văzut pe A.G. Weinberger la ARCUB... În scurt timp, a plecat în State. Se pune?!