Wednesday 20 June 2007

Care cumperi bombardeaua?


Am primit azi de la AVAS un comunicat plangaret despre caznele prin care trece incercand sa "marite" fabricuta de explozibili din Fagares. Haide, bre, nea Atanasiule, fusesi matale ministru' apararii si nu esti in stare sa mai gasesti un Munaf cu parale sa te scape de piatra din casa?


NITROEXPLOSIVES Fagaras înca fara cumparator

Joi, 20 iunie 2006, la data limita prevazuta în anuntul de privatizare, la sediul AVAS nu s-a înregistrat nici o oferta pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la S.C. NITROEXPLOSIVES S.A. Fagaras.
Mentionam ca desi au fost achizitionate trei dosare de prezentare din partea unor potentiali cumparatori ai pachetului de actiuni, nici unul dintre acestia nu a depus o oferta angajanta.
AVAS a pus în vânzare 1.820.323 actiuni, reprezentând 79,052090 % din capitalul social al acestei companii care are ca obiect de activitate fabricarea explozivilor. Ceilalti actionari ai companiei sunt: SIF 3 (Transilvania) cu 13,927983% si alti actionari cu 7,019926%.Societatea comerciala NITROEXPLOSIVES Fagaras a fost înfiintata prin divizare partiala din S.C. NITRAMONIA S.A. Fagaras.

No comments: