Thursday 31 May 2007

Am un milion de dolari. Cum procedez?

Dupa ce am dat, acum primesc. Leapsa de la Ciutacu, of course. :) Care ma intreaba ce as face cu un milion de dolari. Si ma pune in incurcatura. Iar singurul raspuns care im vine in cap e asta:
150.000- casa
150.000- as cumpara actiuni la un ziar (habar n-am la care si nici macar daca ar fi unul romanesc)
Au mai ramas 700.000: 25.000 excursii (prima destinatie- Moscova), iar restul la banca. In mod sigur, insa, nu la una romaneasca.


Dau si eu leapsa mai departe la Sutu, ca tot il preocupa tarifele in momentul asta...

9 comments:

cristian Şuţu said...

nu te supara ca raspund aici. as investi in imobiliare. cea mai mare parte din bani. de restul as face cadouri. tie, oana, ti-as cumpara o fabricutza de ciocolata (stii tu..)

Oana Dobre-Dimofte said...

Uaaaaaaai, Sutule, nu vrei sa facem ca Nastase si Melinescu? Tu imi iei mie fabricuta iar eu te fac director la ziar? Daca vrei, poti sa-ti iei drept "secretara" pe Malahian! :)

Anonymous said...

eu zic sa nu risti, cristi, sa investesti in immo cea mai mare parte...

Anonymous said...

Heh, cu banii astia mi-as lua un telefon fix numai al meu, asa poate reusesc pana la urma sa primesc aprobarea pentru cardul de credit de la Raiffesein Bank :P
Sau mi-as face banca mea (sau cooperativa de credit) si mi-as da singur card.

cristian Şuţu said...

sa nu facem ca nastase si melinescu, zic. suntem inca tineri, iar inchisorile mixte inca nu s-au inventat.
ce scorpie esti si tu. eu iti fac cadou o fabricutza de ciocolata mocca si tu-mi vorbesti de malahian.

Anonymous said...

oana,
nu fi zgarcita si da-mi si mie o parte din aia 700 000 care mai raman pentru banca. asa, vreo 50 000 ca mai pun eu restul ca sa-mi ajunga de o garsoniera. daca tot sunt bani imaginati, fii generoasa! :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Andressa, nu iti dau 50.000, ci 100.000! E bine asa? :)

roaitars said...

Daca as avea 1 milion de dolari, prima mea grija ar fi sa invit pe orice curios sa nu ma intrebe cum i-am facut :) ... neavind nici o matusa pe nume Tamara, as fi in plop!

Anonymous said...

Am un an mai putin ca tine si experienta in presa destula (sapte ani), deci chestia cu actiuni la o institutie de presa mi se pare cea mai mare nebunie :) Daca tot vrei sa-i pierzi, fie ei si virtuali, mai bine te duci cu ei la ruleta. Acolo ai sanse mai mari sa-i inmultesti ;)