Thursday, 31 May 2007

Am un milion de dolari. Cum procedez?

Dupa ce am dat, acum primesc. Leapsa de la Ciutacu, of course. :) Care ma intreaba ce as face cu un milion de dolari. Si ma pune in incurcatura. Iar singurul raspuns care im vine in cap e asta:
150.000- casa
150.000- as cumpara actiuni la un ziar (habar n-am la care si nici macar daca ar fi unul romanesc)
Au mai ramas 700.000: 25.000 excursii (prima destinatie- Moscova), iar restul la banca. In mod sigur, insa, nu la una romaneasca.


Dau si eu leapsa mai departe la Sutu, ca tot il preocupa tarifele in momentul asta...

9 comments:

Cristian Şuţu said...

nu te supara ca raspund aici. as investi in imobiliare. cea mai mare parte din bani. de restul as face cadouri. tie, oana, ti-as cumpara o fabricutza de ciocolata (stii tu..)

oana dobre said...

Uaaaaaaai, Sutule, nu vrei sa facem ca Nastase si Melinescu? Tu imi iei mie fabricuta iar eu te fac director la ziar? Daca vrei, poti sa-ti iei drept "secretara" pe Malahian! :)

aurelian said...

eu zic sa nu risti, cristi, sa investesti in immo cea mai mare parte...

Claudiu said...

Heh, cu banii astia mi-as lua un telefon fix numai al meu, asa poate reusesc pana la urma sa primesc aprobarea pentru cardul de credit de la Raiffesein Bank :P
Sau mi-as face banca mea (sau cooperativa de credit) si mi-as da singur card.

Cristian Şuţu said...

sa nu facem ca nastase si melinescu, zic. suntem inca tineri, iar inchisorile mixte inca nu s-au inventat.
ce scorpie esti si tu. eu iti fac cadou o fabricutza de ciocolata mocca si tu-mi vorbesti de malahian.

andressa said...

oana,
nu fi zgarcita si da-mi si mie o parte din aia 700 000 care mai raman pentru banca. asa, vreo 50 000 ca mai pun eu restul ca sa-mi ajunga de o garsoniera. daca tot sunt bani imaginati, fii generoasa! :)

oana dobre said...

Andressa, nu iti dau 50.000, ci 100.000! E bine asa? :)

roaitars said...

Daca as avea 1 milion de dolari, prima mea grija ar fi sa invit pe orice curios sa nu ma intrebe cum i-am facut :) ... neavind nici o matusa pe nume Tamara, as fi in plop!

Adrian Toca said...

Am un an mai putin ca tine si experienta in presa destula (sapte ani), deci chestia cu actiuni la o institutie de presa mi se pare cea mai mare nebunie :) Daca tot vrei sa-i pierzi, fie ei si virtuali, mai bine te duci cu ei la ruleta. Acolo ai sanse mai mari sa-i inmultesti ;)