Thursday 24 May 2007

Vreau!!!


De 8 ani de cand locuiesc in Bucuresti caut ciocolata mocca. Nu conteaza marca. Mocca sa fie. Nu de cafea, doar mocca. In fiecare magazin cu dulciuri in care intru caut. In fiecare supermarket. In fiecare Carrefour si Cora. De 'nspe mii de ori am auzit poanta "moca n-avem, doar pe bani!". Mi-am muscat limba si mi-am adus aminte de nemuritoarele vorbe ale lui Clinton: "Stay in the course.. Stay in the course..." Cand am plecat din tara, am bantuit duty-free-urile si magazinele. Esec total. Nu am gasit nicaieri. Asa ca, daca cititi aceste randuri disperate, oameni buni, care vreti, care puteti, care vedeti pe undeva ciocolata mocca, dati-mi cumva de stire. Sau, si mai bine, cumparati-mi o cutie. Promit ca v-o platesc, dublu, triplu! Si veti avea recunostinta eterna a unei blonde! :)


Edit: La cererea publicului (adica a lui Sutu, care e la fel de insomniac ca si mine ), dau si eu leapsa catre Hurdubaia, Carpenisan, Ciutacu si Comanescu. Pe care ii invit sa scrie despre lucrurile pe care si le doresc si nu le gasesc in minunata proximitate. Si pe care ii asigur ca asta nu e nici zidul dorintelor, nici scrisoarea nigeriana. :)

18 comments:

Anonymous said...

no uite aici:
MAESTRANI SCHWEIZER SCHOKOLADEN AG
St. Georgenstrasse 105, P.O. Box 19 CH-9011 St. Gallen SWITZERLAND

scrie-le cum te pricepi mai bine si poate iti vor spune pe unde o poti gasi:)

Anonymous said...

Maestrani
Schweizer Schokoladen AG
Chocolaterie
Gallusstrasse 20
9000 St. Gallen
Phone. +41 (0)71 222 57 70
Fax +41 (0)71 222 57 71
chocolaterie@maestrani.ch

suna-i la magazin trimite-le DHL-ul pe cap si se rezolva:))

Oana Dobre-Dimofte said...

Sarumana mult, aurelian! :)

Hurdis said...

io am zis pe blog ce mi-as dori. dar vaz ca deja sunt cea mai pretentioasa. :)

Unknown said...

preluat, executat, da' io-ti doresc sa gasesti ce scrisesi ca maxima prioritate pe zidul utecistului

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor, sarna. :) Ce am scris pe zid am gasit si fara sa caut. Mocca caut ca disperata si nu gasesc! :)))

Nicole Florian said...

Poti sa mergi in Dashboard la Edit Profile si sa completezi acolo o Wishlist. Nu se stie niciodata cine o va gasi si iti va indeplini dorinta...

Anonymous said...

Oana,
eu subsemnatul Mile a lui Carpenisan imi doresc o provizie sanatoasas de guma de mestecat(adica ciunga) Big Red si mult tutun de mestecat dar care sa nu fie mentol. Ah si as mai vrea ceva infim - 50 000 de euro in bancnote mici.

Tiberiu Lovin said...

Vreau sa fiu seful suprem al PSD:) pentru a avea acces la conturile lor. Dupe ce le golesc, ii dau afara 'tu-le muma'n cur de nasoi:)). Aha..si dupa aia ma mut la PRM, tot sef vreau sa fiu. De ce? Sa-l pun cioban peste o turma de caini pe Vaidim si sa-l fac caraus de lemen pe Bolcas:). Cel mai antipatic personaj din caricatura politichiei romanesti.

ip said...

http://www.daskalides.md/bars_rom.html

e cu aroma ruseasca:)
daca vrei,vorbesc cu cineva care face des drumuri in Rep Moldova

marius said...

desi vad ca raspunzi de cele mai multe ori doar colegilor de breasla, vroiam sa iti spun ca pe 28.06.2007 iti ofer 2 ciocolate mocca, moca.

Oana Dobre-Dimofte said...

Va multumesc frumos la toti. Si vreau sa va spun ca astazi pe la pranz un telefon m-a facut sa ma simt ca in dimineata de Craciun. Si sa inteleg ca prietenii care iti trag cele mai usturatoare smetii peste ochi atunci cand meriti iti pot face si cele mai dulci cadouri. Deci, sa vina mocca! :D

Marius said...

Da, cred ca e buna ciocolata aia, eu mananc mai mult romaneasca dar cea mai buna am mancat in Austria sau Germania.

Anonymous said...

Oana ce mai faci? Nu ai mai scris numic de Shop-uri. Nu sti? S-au deschis din mai shop-urile si e nebunie; se fac bani la greu; Sau te-ai dat cu patronii? Nu vreau sa fiu rea dar promiti sa fi o buna ziarista si am citit anul trecut un articol despre shop-ri si coruptia in vami scris de tine. Succes!

fursecul mecanic said...

E veche discutia, dar abia acum am descoperit-o si pot confirma urmatorul lucru: ciocolata mocca, exact asa cum cauti tu, se gaseste la benzinaria MOL de sub Podul Grant. E fabricata in Germania, n-am retinut marca, din pacate. Am cumparat una de acolo saptamana trecuta, fiind si eu mare amator de astfel de ciocolata.

Anonymous said...

Intrebati-o pe Adriana Moca . Ea trebuie sa stie !

Tudi said...

Treci pe Poiana, să salvezi economia naţională.

Aurel Stoian said...

sa vad cum fac rost de o Mocca...una?