Wednesday 3 March 2010

One Lucky Bitch

N-o fi prea academic, dar exact asa ma simt. Voila si lista de motive:
1. Am avut langa mine parinti, prieteni si carti de la care am invatat ca munca nu e rusinoasa, ci cat se poate de benefica la feng-shui. Bonusul a fost sa stiu exact ce vreau sa muncesc de cand aveam vreo 14 ani.
2.Cand am fost nevoita sa-mi ciufulesc feng-shuiul, respectiv sa plec de la EVZ, am avut langa mine oameni care si-au facut un scop din a ma face sa zambesc macar o data pe zi. Pe oamenii astia ii numesc prieteni si sper sa le pot da inapoi macar un pic din ceea ce le datorez.
3. Dupa ce 6 ani am muncit ce mi-a placut la EVZ de pe 15 martie o sa muncesc tot ce-mi place la Jurnalul National. Unde stiu sigur ca am un prieten. La EVZ mi-am indeplinit cam fiecare vis profesional care mi s-a aratat in astia sase ani. Azi, dupa vizita la JN, am avut certitudinea ca inca mai pot sa visez. Pentru ca in tsunami-ul de stiri fast-food mai sunt si pasionati de gazetaria "gastronomica". Adica aia care nu e doar o fleica de informatie intre doua chifle de stereotipuri, ci e gatita cu rabdare, potrivita din cuvinte si condimentata exact cat trebuie de iute. Aia in care reporterul special nu este istorie, ci mai poate sa scrie despre evenimente care fac istorie. Asta o sa incerc sa fac la Jurnalul si da, pentru ca am ocazia sa fac asta, zic din nou: I'm one lucky bitch. And yes, the bitch is back :).

51 comments:

Zuzu said...

yeyyyy!!!

Bafta! :-*

paul gabor said...

Bravo coana mare! Ma bucur pentru yang-ul tau. Succes!

[D][S][N] said...

Previzibil !...
Felicitari !

Anonymous said...

mult succes !

Another said...

Baftă Oana! N-o să-ţi fie uşor, dar nu pari femeia care să se împiedice de asta...! :-)

Ema said...

...gourmet-ul nu-i pentru toată lumea... Ce bine !
Spor la treabă !!!!!

Vali Badea said...

Ei sunt norocoși! ;) Baftă! Te felicit pentru decizia luată!

Andrei R Pop said...

Felicitari si bafta!

Durden Age said...

Felicitari!

SuKaRiT said...

Bine că te-am "recuperat"! :D
Să fie într-un ceas bun!

Daniel Ispas said...

Previzibil! Felicitari pentru noua slujba. Sper sa apari mai des si la sinteza zilei ca devine mai interesanta emisiunea cand esti si tu pe acolo. Parerea mea...

Anonymous said...

Mult succes in noua echipa, acum EVZ e oficios plin :P

Lucia Verona said...

Good!

Hălăţel said...

Felicitari!:D

Tomcat83 said...

Am zis-o si pe blogul lui Victor: ma bucur foarte tare ca ai lasat E.Z. si vei lucra la Jurnal. Sa fie intr-un ceas bun! Imi pare rau doar ca, nefiind prin tara, nu va mai vad la Antena 3 si netul aici nu suporta video feed-urile de pe site :( Oh well... Keep fighting the good fight!

Ionut Greere said...

Sincer sa spun, ma asteptam sa te vad in echipa de la Antena indiferent ca este 1, 2 sau 3, dar ma bucur mult pentru ca ai ales JN.
Vei avea langa tine mereu aceeasi prieteni, care cu siguranta vor reusi sa iti smulga un zambet macar odata pe ora

Celestin said...

Bravo tie!

Anonymous said...

bafta multa

Oana C said...

Bafta! Chiar ma intrebam cand are de gand sa te recupereze Tonomatu' si iata ca a venit ziua aceea. Abia astept sa te citesc! O colaborare frumoasa va doresc.

Unknown said...

Era previzibil...esti o femeie hotarat care are multe de spus inca in media!!!
Felicitari si mult succes!
PS:Tu si Victror o sa faceti o echipa reusita!!!

Anonymous said...

Multa bafta!!! Bine c-ai parasit Titanicul :-p

Doru Şular said...

Mult succes!

timi said...

Nu te-ai plictisit sa te tot laude astia de mai sus?

Teo Negura said...

E o mutare naturala, Oana, ma si-ntrebam ce cauti tu in curtea hingherului, latrand democratia...

medart said...

YEEEEEEEEEEEEEEE baby.

Cos said...

Gata vacanţa? Succes. Şi să dai de băut.

Groparu said...

Ha! Blonda cu negru-n cerul gurii :D:D:D knock them dead!

Unknown said...

Bafta Oana!

timi said...

Am primit pe blogul meu un comentariu de la un catatean turmentat, in care eram insultat pentru comentariul de mai sus. Doar imi exprimam punctul de vedere, ai parte de multe mesaje total inexpresive. Din moment ce l-ai acceptat, nu cred ca te-a deranjat. Uite: zic si eu "Bafta!", desi se intelege cred ca sunt un pic admirator din moment ce mai intru aici din cand in cand.

Anonymous said...

Du-te la ciutaci. Acolo ti-e locul.

Cristian said...

Oana, cred totusi ca ar fi trebuit sa alegi "Bitch is Back" al Tinei Turner versiunea din 1979 sau 1981 versiunea asta din 1998 este fara suflu si vlaga iar Tina Turner fara voce (canta cu chiu, cu vai, cu o octava mai jos decat initial).
Sper sa nu te afecteze si pe tine la feng-shui si sa te mentii in "voce" si la JN.

Tudor-Tim Ionescu said...

Deși uneori agresivă, prefer noul loc de muncă... motiv pentru care ți-am și promovat decizia (facebook)

http://www.facebook.com/pages/Tudy-Tim-Zarcula/208694883781?ref=search&sid=100000420143124.3211470167..1

dinu said...

timi - Era o intrebare stimabile, nu o insulta. Imi pare rau ca nu faci diferenta.

Unknown said...

tu esti oana?...:)

ana-maria chivu said...

cat am asteptat acest moment si iata ca a venit:)felicitari pentru decizia luata!

ilinca said...

Lucrurile se aseaza, si se aseaza bine. Feng -shuiul e in siguranta. Bafta multa tie, felicitari prietenului ca stie sa-si aleaga prietenii. :)

ra said...

yay si de la mine...
In ultimul timp am intrat aici cu inima stransa... a cazut de ceva timp umbra parca peste blogul tau, dar postul asta e de alta nuanta!
Bravo! Si mult succes in noul capitol. :)

Anonymous said...

Sa fie intr-un ceas bun!!!
Sper sa nu faci asa:
"Prima pagina online a cotidianului Gandul posteaza un amplu articol cu o studenta in ultimul an al Academiei de Politie. Elena, viitor organ de politie, aflata in "exercitiul functiunii", la un control intr-un complex comercial, a gasit o punga cu 100.000 de euro pe care nu si-a insusit-o. Laudabilul gest este postat cu litere de-o schioapa pe site-ul Gandul.info aratandu-ne noua un model de politist, un model al generatiei tinere.
Ma bucura astfel de gesturi, pe mine, cetateanul roman si, confortul ca o generatie de politisti va veni pentru a-mi apara drepturile si viata, in cele din urma, ma face sa cred ca eu, familia mea, vom fi in siguranta in viitor.
De altfel, astept cu nerabdare articole despre doctori chirurgi care opereaza pacienti, despre pompieri tineri care sting incendii, stiri cu ambulante care ajung la timp, copii care, culmea!, se joaca in nisip si lista poate continua."

smoker said...

a fost frumos sa vezi 2 jurnalisti din "tabere opuse" ca-si fac meseria la unison.
macar acum injuraturile vor fi in aceeasi directie... asa ca felicitari (pt cariera profesionala si ca te tii de ceea ce iti place)
vizavi de emisiunea de aseara, daca tot ai fost gazda emisiunii. a fost ca o gura de aer atunci cand esti strans de gat .

Anonymous said...

buna blondo!

iti urez bafta, desi sunt un pic dezamagit. miscarea era previzibila datorita amicitiei cu victor, insa mi-ar fi placut sa te vad la un ziar neutru ca sa zic asa. anyway,sa faci treaba buna la jurnal. de fapt e tot ce conteaza...

imens respect,
harley davidson

Unknown said...

Si ai ajuns exact in ograda inc are iti doreai...

Jamilla said...

noi balantele tot timpul trebuie sa dam cu capuyl d epragul de sus ca sa-l vedem pe cel de jos.... dar intotdeauna la noi, mai tot raul este spre bine :-)

succes Oana! te citeste si Oltenia :-)

Unknown said...

Ma bucur ptr. tine ! Si nu neaparat ca ai gasit un loc unde esti apreciata ci ptr. ceea ce ai recunoscut si tu ca te face sa te simti bine:ai un prieten langa tine.
Si ptr. ca astfel are si Badea macar un ziar de unde sa citeasca stirile !

Ralu Bv said...

Acum sunteti pe aceeasi lungime de unde...Bafta multa ...

doru_de_duca said...

Te voi citi si cand vei ajunge la Prosport..Asta e!Ne lupatm cu morile de vant,dar conteaza sa avem prietenii aproape.In rest,preferam coafura veche.

ADRIAN COSMESCU said...

oana...esti o sensibila desi faci pe dura...uneori....ma bucur ca simti ca acum lucrezi la prieteni....si mie mi-ar place....tu vei ramane mereu blonda de la sinteza zilei care sti sa pui intrebari ....dar nu sti sa dai raspunsuri...de fapt ziaristul trebuie sa stie sa puna intrebari...inchei cu urarea traditionala "JOS BASESCU"...DE CRACIUN..DE PASTI...

Anonymous said...

Vai,dar esti atit de sensibila!Cum dracu gaseste felx numa unu si unu!

DGTPRO said...

Buna Oana. Poate dai si tu o mana de ajutor. Cine stie, in felul asta, reusim sa dam o palma nesimtirii, chiar daca rezultatul final, va fi un pumn "trucat" din partea domnului presedinte basescu, si poate si putin ciuruiti, dar what a fuck, ca sa fac o analogie la titlul postului. ;)
L-am postat si pe blogul lui ciutacu, si al lui mircea.

http://www.petitieonline.ro/petitie-p69375055.html

P.S. Acest vot se adreseaza doar cetatenilor romani inteligenti (indiferent de etnie). Este strict interzis votul cetatenilor, fara discernamant, nesimtiti si tupeisti. A, si minorilor, cocalarilor, pitZipoancelor s.a.m.d. ar putea fi chiar si un etc…

Anonymous said...

ZAMBESTE!

baixinho said...

Oana, când laşi politica la o parte, eşti superbă.
Zici tu că "Pe oamenii astia ii numesc prieteni si sper sa le pot da inapoi macar un pic din ceea ce le datorez". Să mă scuzi, dar prietenii nu-şi datorează nimic. Ca de aia sunt prieteni! Cel puţin asta e părerea mea.

Sănătate maximă şi linişte sufletească!

ADRIAN COSMESCU said...

tu nu poti lasa politica la o parte deoarece prin politica traiesti, respiri,mananci,esti ziarist de investigatii,si,slava domnului, in regimul basescu ai ce investiga...succes..http://fratiasindicat.blogspot.com/