Tuesday 19 January 2010

Geta Bioenergeta. Ataaat!!!

De vreo trei zile diversi cetateni ma lauda sau ma injura constant si bine-simtit ca nu-s paranormala. Ma simt, e drept, nitel confuza: eu chiar credeam ca par...anormala. :)
Ca premiu de consolare pe persoana psihica, m-am apucat azi sa caut pe net scheciul Divertis de acum aproape 12 ani despre Geta Bioenergeta. E genial! E la fix! Watch it!



39 comments:

ioneltorac said...

VIzionari cei de la Divertis.

jocker12 said...

superadevarat....
don melinte cuprinde totul intr-o singura expresie..... "O proasta!'
trist, dar adevarat....

Anghel Cristian said...

Cine are ochii sa vada, cine are urechi sa rada cu gura pana la ochi.

Diana said...

Este mai mult decat evident ca esecul lui Geoana i se datoreaza numai lui si ca niciun bioterapeut nu a contribuit la aceasta, dar(fara nicio legatura cu flacara violet) dai crezare teoriei conform careia materia este un rezultat al gandurilor, al constiintei?

Tomcat83 said...

Intai leapsa, acum subiectul asta absurd de mediatizat... De ce toti bloggerii care-mi plac se predau trendului?

tot eeeeu said...

@Tomcat83 - ai partial dreptate cu 'trend'-ul, dar 'blogger' (in ciuda definitiei) suna ca si cum 'blonda' n-ar avea alta treaba. Si stiu ca are.
De aici si intrebarea mea pt. gazda: La ce ziar spuneai ca scrii? (online sau offline)
Ataaaat si eu. :D

Brad said...

... da, divertisii sunt unici: umor fin, calit sub cenzura comunista.

spartanic said...

Inconjurat de atatea vraji nu imi doresc decat ca politicienii nostri, sa mai lase "vrajeala".

Mentine-ti sus optimismul si umorul iar despre acea flacara, sa arda in continuare.

Brad said...

... am postat un clip grosolan, trecut prin flacara violeta !
Premiera pe net,abia scos din cuptorul mov !
Loveste portocala, da' atinge putin si rosia !

Anonymous said...

Ma uit la tine in sinteza zilei. Cred ca viata ta de acum nu te face fericita.

Tatal Vostru said...

Cei de la Divertis erau mult mai amuzanți pe vremea aceea.

Anonymous said...

Am urmarit "Sinteza zilei" si in seara asta chiar a fost "show".Daca
aveam ocazia sa prezint si eu un top cu siguranta erai tu pe locul 1.Imi plac oamenii inteligenti,imi plac comentariile tale,gandirea,
ideile s.a.m.d.
Oana Dobre...keep up the good work!

Ionut Cozma said...

Caragiale a prevazut mai de demult ce avea sa se intample in tarisoara noastra draga si scumpa si cred ca acum se intoarce in pamant ca nu a trait sa isi vada creatia pusa in practica in mod real. DIVERTIS au prevazut prin sceneta asta intreaga materie eneregetica acum 12 ani. Totusi... poate exista un gram de asemanare intre cele doua exemple.

Si referitor la emisiunea SINTEZA ZILEI, de aseara (21 ianuarie) am un mesaj:

http://www.youtube.com/watch?v=CMgSL85JBlU

Kind regards!

Anonymous said...

Doamna, chapeaux! Numai bine! Maia

vlad said...

oare ce ar trebui sa fac daca m-am indragostit de tine?

mcnino said...

esecul "prostanacului" trebuia pus pe seama cuiva, si astfel a aparut ceva ce nu putea fi demonstrat 100/% dar care starneste! e cel mai simplu, cand pierzi deskide un subiect tenebros si astfel lumea va digera mai usor esecul, sau nu.oricum, join to mirciulica!

Anonymous said...

Incultii si semidoctii au fost mereu prada vrajitorilor, samanilor, excrocilor de tot felul. Cum comunismul a dus la ascensiunea tuturor elementelor declasate ale societatii, e firesc sa exista o si mai mare disponibilitate pentru asa ceva.

Sa nu uitam ca societatea romaneasca a fost intotdeauna bantuita de spectrul misticismului si ocultismului (pozitia religiei/bisericii in cadrul societatii romanesti de-a lungul timpului e deosebit de elocventa in acest sens - orice ar zice tovarasul nostim Gadea, intre Omida si preoti e doar o diferenta de nuanta si nu de substanta).

Poate abordez cam serios subiectul, avand in vedere opera celor de la Divertis, dar cand "iti ajunge cutitul la os" e tot mai greu sa-ti pastrezi simtul umorului. OK, "cainele care latra musca uneori, dar oamenii care rad nu injughie niciodata" (Konrad Lorenz, On Aggression), insa uneori am impresia ca singurul lucru care ne tine in viata e tocmai disponibilitatea de a impusca/injughia/strangula/zdrobi teste! Cand viata ta este la cheremul unor asemenea handicapati mintal, devine o problema de supravietuire sa fii dispus sa te opui cu toate mijloacele naturale pentru a-ti pastra dramul de umanitate ramas.

Vlad Cel Groaznic (si tot mai nevrozat)

george said...

oana esti minunata, arati superb in poza..foooaaarte frumoasa.
te rog sa-mi spui ce inaltime ai, am pus un pariu si vreau sa-l castig, asa ca fii cat mai precisa..ca miza-i mare.

Anonymous said...

buna ziua blondo!

m-ai dezamagit crunt cu topul preferintelor masculine de la gadea de saptamana trecuta. ca nu prea aveai ce sa cauti acolo , intre bendeac,dinulescu si badea, asta este o alta mancare de peste. primii 2 sunt in lumea lor, mai ales madama , iar badea pozeaza in titi duru cand de fapt nu e. treaba lor, nu ma afecteaza. insa preferintele tale in materie de masculi..... locul 3 george clooney- mai inteleg ca deh, femei fiind, sunteti topite toate dupa..... aici completeaza tu ca ma depaseste. locul 2 - nenea ala de la cnn. ma rog , tu stii cu ce se mananca, domeniu necunoscut pentru mine. oana dobre blocata? inseamna ca musiul e tare. am trait sa o vad si pe asta. locul 1-robbie wiliams. e uite aici esti pe teritoriul meu.dupa vreo 30 de ani de muzichie sa aud ca una ca tine spune despre asta ca e genial, ca are versuri cinice si ca si astea sunt super, mi se pare cam mult.pai atunci astia ai nostri de la parazitii ce dracu doamne iarta-ma de versuri au? de iubire nesfarsita si neintinata? aprecierea asta venita din gura ta m-a lasat paf. auzi- ala genial.....hmmmmm. no comment.trag concluzia ca uneori idolii au si ei scaparile lor si serile lor proaste, deci trebuie sa le tratam ca atare. ziceai ceva de golden ring la acdc? ma uit dupa tine.sa fii tu, nu oana dobre din 21 ianuarie 2010...

imens respect,
al dvs
harley davidson

Ralu Bv said...

Foarte frumos ai vorbit despre faptul ca ai fost casatorita...pacat ca cel ce a fost langa tine nu a stiut sa te pretuiasca..sau cine stie poate nu erati pe aceasi lungime de unda..mi-a placut emisiunea la maxim...inca ceva.mi s-a intamplat si mie sa ma intalnesc cu cineva indragit de mine si sa nu pot sa ii spun nimic...asa ca te-am inteles perfect..cred ca in momentele alea intervin multe lucruri..poate nu crezi ca e adevarat ce vezi..poate emotiile..poate teama de o eventuala respingere...poate poate..important e ca ramai cu amintirea aia ca l-ai vazut pe cel pe care nu credeai ca o sa il vezi vreodata...Mult succes

Maestro said...

Pentru a fi fericita in domeniul "blogerilor" nu trebuie sa intri la rubrica destinata comentariilor.Pe sistemul "cauta si te vei neferici"

Cornel said...

http://www.youtube.com/watch?v=ftKhskMgI4U
Mi-ar placea sa avem o astfel de trupa care sa ne reprezinte la Eurovision.Sigur am castiga concursul
Poate iti va place si tie

STAR said...

Pur şi simplu demenţiali!

Alexandru Popovici said...

Mai Oana,
Blogul tau are o singura problema:
SCRII PREA RAR
Iti urez multa bafta !!

what's up said...

ataaat? nimic in 12 zile?

Budu said...

rar femeie ca tine... ma indragostesc mai mult pe zi ce trece de tine... Sa ne fii sanatoasa si la fel de intepatoare !

Cos said...

Vorba celor de la Guerilla: "pentru sanatatea dvs, rideti toata ziua daca puteti."

Maria T said...

Mai Oana cat de disperata sa fi daca permiti toate comentariile in care diversi obsedati patetici iti declara cat de buna, frumoasa si geniala esti????!!!!
Ma uimesti rau de tot...

Cos said...

Maria T, am şi eu o întrebare: cum se zice corect, Iran sau Irak? "Safi" e altceva şi se scrie legat.

Mara said...

Cos am si eu mai multe intrebari, dar lansez doar una: cum se spune blonda isterica sau Oana Dobre???

Oana Dobre-Dimofte said...

Mara: iti las comentariul, doar ca sa iti raspund eu. Se spune ”esti banata”. Nimeni nu ma poate obliga sa permit insulte gratuite si neargumentate pe blogul meu. Adios!

Cos said...

Acestea fiind spuse, Oana, imi permiti sa nu zic nimic urit? Hai ca-mi place aici! Mai vin cu siguranta.

Oana Dobre-Dimofte said...

Cos: nu-s vreo pudibonda, nu am o problema de principiu cu vorbitul "urat". Am, insa, o problema cu oamenii care ma injura doar de dragul de a ma injura, fara sa explice si DE CE merit o insulta sau alta. N-au decat sa faca asta unde doresc, insa nu aici.

Cos said...

Sint foarte de acord cu tine. Cind nu voi fi, iti voi spune, nu-ti face nici o problema.

Maestro said...

Cand mai scrii ceva?

Cristina said...

Daca tu faci fata in fiecare saptaman nebunilor ca Mircea,Mihai,Victor etc , pai esti de nota 20 FELICITARI pentru meseria care o ai in tara asta cu multi someri ;)

PS : Spune-i dlui Mihai Gadea ca emisiunea din 3feb a fost geniala

paul gabor said...

Sa o recomanzi pe Geta lui Basescu. Pare mult mai pregatita decat Manolea!

timi said...

mai tari erau "vacanta mare". in zilele bune, evident

Anonymous said...

Vă injuriază tîmpiții care cred în magia neagră a flăcării violete.Care magie neagră a flăcării violete s-a cam înroșit zilele astea în PSD!