Monday 28 December 2009

Quand j'ai peur de tout

In urma cu vreo trei saptamani, m-am oprit in miez de noapte intr-un non-stop sa-mi iau tigari. Cat am asteptat sa-mi vina randul, mi-au picat ochii pe standul de CD-uri. Dupa un scurt "browsing", am descoperit un best of Patricia Kaas si mi-am dat seama ca nu prea am in casa muzica frantuzeasca, ceea ce mi s-a parut un pic nedrept. Am luat CD-ul si cam in fiecare dimineata de atunci imi beau cafeaua ascultandu-l. Dintr-un hit in altul, dupa "Mademoiselle chante le blues" si "Mon mec a moi", am gasit si melodia asta, pe care n-o stiam. Si, chiar si numai pentru zilele in care va e frica de tot, v-o recomand si voua.

10 comments:

Irisha said...

Foarte frumoasa melodia!

Anonymous said...

Tragedia e ca pentru a da peste ceva bun, de cele mai multe ori trebuie sa rascolim mult si bine in cosul plin de banalitati.

ioneltorac said...

Melodia asta a fost cantata de o trupa de fete sugubete de prin Marea Britanie ele se numeau Sugababes si in versiunea lor piesa se numea Too Lost In You. Eu melodia o stiu de la ele nu de la Patricia Kaas.
http://www.youtube.com/watch?v=fnIrl_evQXE&feature=related

Anonymous said...

vali gz: zilele in care ne e frica de tot sunt cam dese si foarte lungi, unior ne se pare ca nu se mai termina niciodata, e greu sa nu vezi chiar nici macar o raza de lumina in sfirsitul tunelul.

LA MULTI ANI SI VA DORESC UN AN NOU SA ZIC MACAR MAI BUN

Matilda said...

Frumos...
Şi de ce să ne fie frică ? Totul e minunat, avem un guvern capabil, premierul Băsescu e conciliant, preţurile scad, viaţa se ieftineşte pînă la a deveni degeaba !
Sărbători fericite şi un an mai bun, atît cît se poate...

doru_de_duca said...

Frumoasa melodia,dar nu mi se potriveste..sentimentul pe care il traiesc cel mai des in ultimul timp e lehamitea..si ascult Tudor Gheorghe..Degeaba!:).Am vazut abia acum o postare mai veche de-a ta,am urmarit comentariile,unele rautacioase,si am avut o revelatie:e bine sa fii blonda si frumoasa.Oare Valentin Stan are vreun vizitator la ora asta?(pe blog,evident):))

adrian said...

faina melodie ... la multi ani

Anonymous said...

buna seara!

-il me dit que je suis belle- mi se pare capodopera.atat melodia cat si videoclipul.

e pentru dvs.

imens respect,
harley davidson

doru_de_duca said...

Pentru ca numai maine nu-i poimaine,iti doresc un an mai bun!In rest,tupeu si verticalitate!la multi ani!

Corinas said...

Oana, iti citesc blogul din cand in cand si n-am comentat niciodata, dar cand am citit postul si am vazut clipul... :-) Si cand am realizat ca tu, desi puteai sa descarci de pe DC toate albumele ei, ai ales sa-i cumperi CD-ul...iarasi :-)))+ bravo!
E preferata mea si am fost (si inca sunt) o norocoasa ca am vazut-o live si, mai mult, ca am stat de vorba cu ea. A fost o ocazie once in a lifetime pentru un fan ca mine :-)
Nu vreau sa-mi fac reclama la blog, dar daca vrei sa citesti un interviu cu ea, intra cateva minute la mine. E in lista din dreapta.
P.S. Sa asculti si "Entrer dans la lumiere", e splendida.