Thursday 25 June 2009

Mamal si tatal stirilor

Doi vagabonzi din SUA s-au luat la bataie pe teme de "fizica cuantica si fisiunea atomilor"
de R.P. HotNews.ro
Joi, 25 iunie 2009, 18:41 Actualitate | Internaţional


Un vagabond din San Mateo, California, a ajuns in instanta, acuzat ca a lovit un coleg in fata cu un skateboard. Furia barbatului a fost, insa, aprinsa de discutia pe care o purta prietenul sau cu un alt vagabond, despre fizica cuantica, scrie San Francisco Chronicle in editia electronica.

Mai exact, autoritatile transmit ca Jason Everett Keller, in varsta de 40 de ani, a acostat in mod voit un alt om al strazii - Stephan Fava, pe 30 martie. Chiar inaintea agresiunii, Fava vorbea cu o cunostinta, de asemenea om al strazii, despre "fizica cuantica si fisiunea atomica," potrivit procurorilor.

Keller s-a alaturat si el conversatiei si, din motive necunoscute, s-a suparat. Si-a ridicat skateboard-ul si l-a lovit pe Fava in fata, crapandu-i buzele. Si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, Fava a cazut apoi si si-a rupt glezna.

6 comments:

Jenika said...

Pai e o stire senzationala. Presupun ca maine vom avea o dezbatere in toata regula pe primele pagini ale ziarelor romanesti.
:)

Mihaela Chelaru said...

Sa inteleg ca asta e o cearta de apreciat :), daca totusi s-a pornit de la fizica cuantica. Unde nu s-ar destepta si bate romanii pentru chestii de genul asta? Ar fi o lume mai buna :D.

Unknown said...

deci, un motiv extrem de serios pentru o incaierare! parerea mea!

Tudi said...

Iata ca si la americani scoala scoate prea multi filosofi.

Răzvan said...

totusi, nu e prea mult ?

Alex said...

Astia sunt de pe partea cealalta a planetei.La noi un functionar de rangul cel mai inalt injura, ragaie, beseste, se imbata si ne da cu tifla.S-a intors lumea cu dosul in sus...