Monday 2 June 2008

Framantarile serii

1. Cum ajunge cineva sa-l cheme Trifon Belacurencu
2. Cum ar fi sa ai un mouse in forma de tastatura
3. Cam cat ii trebuie sucului de lamaie verde sa devina rachiu.

15 comments:

Vampiriac said...

putem adauga aici:
1. de ce e apa uda?
2. de ce sunt casele afara?
3. de ce sunt stelele pe cer?
4. cine l-a impuscat pe mos gerila...

da la primele doua probleme subscriu...

Anonymous said...

De fapt dacă o iei în ordinea logică şi începi cu sucul de lămâie transformat în alcool - sau orice suc corect transformat, distilat şi consumat fără parcimonie- afli explicaţia şi la primele două.

Anonymous said...

La primul punct cred ca mai important e de vazut cum cineva pe care il cheama Trifon Belacurencu nu a reusit sa atraga simpatia oamenilor si sa fie votat presedinte de CJ.Daca nici cu un asemenea nume nu te voteaza lumea atunci cum sa ne mai botezam copiii?

Anonymous said...

Pare un nume rezonabil, faţă de ce mi-a fost dat să văd. Ce spui de Elena Pupincuroasa?! Nu-i o glumă proastă, pe cuvânt! Numele există. Cel puţin exista acum câţiva ani, când l-am citit pe o listă de alegători...
Cu celelalte două, încă mă mai frământ. :D

Anonymous said...

Ar trebui intrebata mama Belacurencu.

Alo, tanti mama lui Trifon, il lasati pe Trifon sa se joace sotron cu nooooi?

Ioana said...

1. Prin vointa divina a parintilor sau greseala umana a celui care i-a completat certificatul de nastere.
2. Destul de incomod, cred
3. Da'-i buna si limonada :)

Anonymous said...

Ia uite...a mai aparut un Sfinx ... :)
si uitai ce am vrut sa zic...sau poate de la rachie mi se trage...de la vant in nici un caz, in zona mea bate cosava si papa sov-ul...in Dunare cu el..duca-se...
:)
Sibilla

Anonymous said...

genial nume : trifon belacurencu.

aveam eu o colega, in generala, pe care o chema laba sandica (fara legatura cu primarul cu acelasi nume). ei bine, te obisnuiai cu numele asta. cum in clasa I nu prea dadeam conotatii perverse cuvantului "laba" nu ni s-a parut nimic ciudat. de abia intr-a 5-a am inceput sa ne punem intrebari cand un prof nou (de geografie) a inceput sa rada cand i-a citit numele si a tot ras vreo jumatate de ora fara sa se poata opri.

deci, nu cred ca e nasol. cred ca amuza in primele ore dupa ce l-ai auzit. in mod sigur il retii.

Anonymous said...

O menajati pe Oana, vad. Ar trebui sa fie mai atenta cu blogul. De la o ziarista, am pretentii mari: materiale, stiri, comentarii multe, multe, multe.

Anonymous said...

Oana,

Numele meu este Dan Belacurencu si sunt fiul lui Trifon Belacurencu

Imi pare rau ca bunicii mei nu au anticipat ca tatal meu va face intr-o zi politica si ca tu si Mircea Badea o sa va amuzati pe seama numelui nostru. E un nume cu origini ucraniene, ca multe alte nume din judetul Tulcea, il purtam cu mandrie si nu ne este rusine cu el.

Crezi ca ar fi fost mai bine ca tatal meu sa-si schimbe numele in Piedone, Bruce Lee sau alte ciudatenii?

Eu cred ca ar fi fost normal sa nu analizati numele candidatului ci programul si ideile pe care le supune atentiei electoratului.

Acum, ca sa fiu sincer, este posibil sa fiu subiectiv in chestiunea aceasta si trebuie sa recunosc ca m-am amuzat si eu de numele candidatilor Muia si Laba.

Cu prietenie,

Dan Belacurencu

Oana Dobre-Dimofte said...

Dan: mii de scuze tie si tatalui tau. Nu faceam decat sa ma amuz din cauza numelui care este destul de neobisnuit. Chiar daca nu a fost nici o intentie rea din partea mea, merit "palma" eleganta pe care mi-ai dat-o. Chiar imi este rusine de ce am facut.

Cu jena de mine insami,
Oana

Anonymous said...

Am avut si eu in scoala generala un coleg pe care-l chela Cioaca Marius !
Oana , nu vad de ce consideri ca trebuie sa-ti ceri scuze , avand in vedere faptul ca tu nu ai facutaltceva decat sa propui un subiect spre dezbatere !
Ma bucur ca Trifon Belacurencu nu a luat suficiente voturi !
Marcel Muia mi se pare un nume mult mai interesant !

Anonymous said...

Din pacate nu a raspuns nimeni la intrebarea numarul 3 , " Cam cat ii trebuie sucului de lamaie verde sa devina rachiu ! "
Eu nu cred ca din suc de lamaie verde iese rachiu !
Intrebarea mea ar fi : " De ce credem ca echipa Olandei o sa faca blat cu echipa Romaniei ? "

vLucian said...

sucul ala de lamaie are f mult acid in el. cred ca din alcool poti obtine un acid (otet din vin de ex)... invers parca mai greu. nu mai tin minte nimic din chimia aia organica. bine, poti face alcool cu aroma de lamaie verde dar cred ca se foloseste un extras ... ceva uleiuri esentiale. asta daca problema mai persista.

Anonymous said...

s-a dus dupa un alt corespondent care a fost in zona aceea.este al doilea dupa Calin Mitici.dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i aiba in grija.