Tuesday 24 June 2008

Caravanele...ia uitati dosarele...

Stire Newsin:
Ministerul Justiţiei lansează, marţi, "Caravana anticorupţie", care va ajunge în 12 oraşe, având ca scop sensibilizarea opiniei publice asupra fenomenului de corupţie, creşterea gradului de conştientizare asupra ameninţărilor reprezentate de orice formă de corupţie şi combaterea acestui flagel.

Totodată, se urmăreşte încurajarea grupurilor ţintă - categoriile profesionale din sectorul public - pentru a acţiona împotriva unor astfel de acte reprobabile şi a le respinge cu fermitate, anunţă, marţi, Ministerul Justiţiei, printr-un comunicat de presă.



Victor, nu mai bine o puneti voi de un barter? Caravana Jurnalului National da subiectele, caravana lui Predoiu se face ca nu le vede... Wait a minute! Nu-mi vine sa cred ca mi-am amintit cum il cheama pe ministrul Justitiei. De cand l-au numit ii spuneam, simplu, "omul invizibil"...

7 comments:

Unknown said...

Da' noi chiar avem ministru de justitie?

Oana Dobre-Dimofte said...

Sau guvern...sau presedintie...sau parlament...sau justitie... De fapt, ce naiba avem noi?

Unknown said...

avem echipa, avem valoare, noi suntem cainii din Stefan cel Mare; si sfant, ofcorz:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Bai ol mins... :D

Anonymous said...

Catre Parchete

(toate, y compris DNA- sunt expert parlamentar si, in aceasta calitate, sigur prezint interes)

Declar ca posed in Bucuresti, strada Turbinei nr. 23 (Cartier Floreasaca), sub partea din spate a casei, un spatiu bine fortificat, zidit, boltit, inalt de trei metri si mai bine, in suprafata de cca. 30 m.p., impartit in doua incaperi inegale.

Usa de la intrarea in respectivul spatiu subteran si cea care delimiteaza incaperile sunt metalice.

Precizez ca nu am mentionat spatiul cu pricina, ca atare, in declaratia mea de avere actualizata, conform legii, anul acesta si depusa (daca nu ma insel) in 12 iunie 2008.

L-am omis si in declaratia precedenta.

Rog sa fiu investigata sub aspectul savarsirii infractiunii corespunzatoare detinerii de pivnita cu usa/usi metalica/metalice si ziduri groase de peste jumatate de metru fara a declara ca, astfel, sunt posesoare de buncar (las la latitudinea dumneavoastra, stimari domni procurori, incadrarea legala).

Rog insistent sa fiu admisa in cercul select al posesorilor de buncar din care face parte Adrian Nastase, de care sunt foarte atasata.

Cu stima,

Ioana Ilie

Anonymous said...

Caravană carevasăzică. Acu' sigur se rezolvă.
" Pentru şpăgi, la cortul şase. Licitaţii mânărite cortul doi. Poliţişti corupţi cortul...Viorele, voi ce cort aveţi ?"

Cum era aia cu carvana... câinele ?
Da' aia cu "sensibilzarea opiniei publice asupra fenomenuliui corupţiei" e mişto. Chiar de sensibilizare aveam nevoie. Că altfel rămâneam ca Mutu după penalty.

Anonymous said...

Tare chestia cu buncarul !