Thursday 8 May 2008

M-am facut a dracului!

In urma cu vreo 4-5 luni, am semnat un contract cu RDS pentru net si cablu tv. Am asteptat eu o luna sa ma blagosloveasca cu instalarea, am asteptat doua si dupa aia am zis sa-i sun sa-i mai intreb de sanatate, de cursul leu-euro, de sansele lui Obama...treburi din astea. A, si cat mama naibii mai au de gand sa-mi caute usa pana s-o gaseasca.

Antrenati probabil la dat cu flit, omuletii mi-au raspuns de fiecare data cu celebra "Faceti dumneavoastra o sesizare...". Si eu, cuminte ca intotdeauna, am facut. Patru. Evident, degeaba. Ma rog, aproape degeaba, pentru ca de vreo saptamana, cand probabil s-au aliniat planetele in galaxia RDS Net, au inceput sa ma sune ei pe mine. Nu ma intreaba de Obama (desi mi-ar fi placut), ci se intereseaza cand ar putea ei sa vina sa-mi instaleze netul. Ei, nu va spun cum e sa le spun eu acum: "Asa cum eu v-am cautat patru luni degeaba, mai cautati-ma si dumneavoastra putin. Poate tot atatea". Daca eu intre timp tot mi-am rezolvat problema cu netul, de ce n-ar mai transpira si ei putin pana sa-mi ia banii?

I am pure evil, aren't I? :)

29 comments:

GABI said...

Belea scris post'ul asta

Anonymous said...

Pai daca nu esti "persoana importanta",nu spui cine, ca sa vina la propriul semnal chiar si domnii de la evidenta populatiei ca sa-ti faca poza pentru buletin.Noi cei de rand asteptam cu lunile pentru ceva pentru care suntem dispusi sa platim.Tine-i cateva luni sa fiarba ca sa simta si ei.

Rita said...

Off, am oroare de situatii de genul asta, in care, fiindca ei au impresia ca tu n-ai alternativa, cu alte cuvinte tot la marinimia lor trebuie sa stai, deci fiindca acestea - isi permit sa te trateze cu... orice !
Si asa imi place cand exista o solutie alternativa si poti sa le dai cu flit la randul tau ! yey !

Anonymous said...

Probabil o să primeşti o mulţime de 'ditto' la treaba asta.
Eu unul am aşteptat timp de o lună şi o săptămînă să îmi instaleze, şi am mai aşteptat apoi încă o lună ca să vină să repare un cablu.
Eu unul m-am săturat de oameni care oferă servicii care aşteaptă servicii de la mine. Şi faza cu: venim între 1 şi 3 şi ajung la ora 6 mi se pare infectă.

Alex Mazilu said...

Mai incerc o data...un mail se poate?

:D

designarea2008@gmail.com

Anonymous said...

Cosmo Kramer ar fi mandru. :p

Oana Dobre-Dimofte said...

Alex: oana.dobre@evz.ro

Jason Kruger said...

evz ... oficiosu' ? yuck ... est a dracului degeaba

Oana Dobre-Dimofte said...

Dan: Iar tu, judecand dupa vorbele astea, s-ar putea sa fii degeaba pur si simplu.

c said...

aroganto

Oana Dobre-Dimofte said...

C: Eh, sa ti-o zic acum pe aia cu "it takes one to know one"? :)

UnCopilutz said...

Exact asa am patit si eu, dar i-am adus pana la urma... cu OPC-ul.

c said...

zi-o p-aia! acum. sau niciodata. ca sa n-o zic io p-ailalta.
am patit si io o chestiune aproape identica, daca nu chiar identica si similara cu cea in care te aflii tu. si treaba asta muldara ma ravashit totalmente iar deatuncea tot ashea ham ramas adica ravashit vreau sa spun deci credema k shtiu ce vorbesc si io te inteleg fuarte bine k esti nedumerita shi kiar iritata shi nemultzumita k nu vine acei domni sa iti puna netu k tu in fond ai platit shi e dreptu tau si obligatia lor deoarece ai contractat un serviciu pe care il platesti si care e un contract shi io sunt de parere k ai perfekta dreptate sa te gasesti in starea asta de negasit. har mai fii multe de spus dar nu acum ca ma gasesc pierdut dar sigur o sa vin cu alte dezvaluiri pline de suspans ca si aceasta pt ca io vreau sa socializez. degeaba. dar daca doresti si daca insisti pot sa iti recomand un isp ceva, sau multiple variante, ca sa ma aflu in treaba, ca sint sfatos de felu meu.
ii salut pe aceasta cale scrisa a retelei net pe toti care ma cunoashte!
jj from mogadishu. ti-am zis-o de ti-am dres-o :D

Ionut... said...

Esti prea tare... de cand te-am vazut la Realitatea a inceput sa imi place ce zici si cum zici... abia astept sa iti citesc si celelalte posturi. Salutari de la un bloger nou intrat in bransa. Tine-o tot asa.

Jason Kruger said...

:) ai un punct in plus ca mi-ai bagat comentariu :D si esti si fata faina :) poate iese ceva de aici

Jason Kruger said...

:P sper ca esti vopsita blond :)

Anonymous said...

Asta e faza întâi. Faza a doua e aia când îi chemi la o oră la care ai grijă să nu fie nimeni acasă. Şi repeţi mişcarea de câteva ori.

Dan said...

Oana .. mai baga si tu o stire ceva ... m-am abonat la tine si ... nimic.. chiar se poate :) ?

Anonymous said...

dan: blondul e naturel:)

tudor CeMerita.ro said...

daca ai rezolvat cu netul chiar ar merita sa-i faci sa vina pana la tine de vreo 10 ori si sa nu fi acasa. toti patim asta cu rds, problema e ca nici de opc nu-i intereseaza.
am facut un abonament matusii mele, dial-up pe vremea aia. la un moment-dat nu mai mergea netu. saraca nu mai putea vb cu baietii ei din tari straine. am asteptat 1 sapt. am asteptat 1 luna (ptr. ca s-a mai intamplat sa-si revina dupa cateva saptamani) pana cand chiar nu am mai putut si am fost la ei sa-i intreb de sanatate. raspuns? "momentan am sistat serviciile de internet prin dial-up. va puteti face alt abonament prin fibra optica". normal ca prin contract nu aveau dreptul, mai ales ca nu au anuntat inainte intentiile lor. nu au vrut nicicum sa dea drumul la dial-up. l-au inchis permanent.

Pune-ti Eticheta

Anonymous said...

sfat 1 : nu repeta eroarea de a-i refuza de prea multe ori, nu ei or sa regrete :)
sfat 2 : cere-le imperativ fibra optica, NU modem :)
sfat 3: "aren't i" din final e totalmente gresit .
Bafta.

Oana Dobre-Dimofte said...

Moshcalifar: cu sfaturile 1 si 2 nu-s prea hotarata, dar "aren't-ul" din final e totalmente corect. Daca nu ma crezi pe mine, poate te convinge un manual de engleza- parca prin clasa a 11-a am invatat retroversiunile astea.

Anonymous said...

Si bine ai facut...

c said...

aren't i?
asta e cea mai desteapta chestie, singura, din tot postul+comentarii, sa moara je. va rog elucidati curind, ca mi-e lene sa ma deslusesc bai maiself si bai olmins. bai reci.

Anonymous said...

Sintagma "aren't" nu e incorecta. Dar ai fi putut spune la fel de bine "am i not?". Cea din urma e mai potrivita pentru limbajul oficial.

maria said...

la mine au venit sa repare o defectiune dupa trei luni. au sunat la usa, io- prevazatoare intreb- cine e. ei- de la rcs, cu internetul....vreo 5 minute m-am intrebat ce e cu internetul. si brusc am avut revelatia. facusem o plingere cam de craciun, iar acum era deja pastele.

Anonymous said...

Doamna, mi-am permis libertatea sa va "piratez": "Tourette si Alzheimer" a ajuns pe blogg-ul d-lui A. Nastase ("In Bihor si Mures"), generand oarece dezbateri. Pt mine ar fi extrem de onorant sa va spuneti parerea (pe blogg-ul mentionat), desi, nu-i asa, cate pauze de "respiratie" sa aveti si dv.?! Respectele mele, doamna

Anonymous said...

Concluzia e cat se poate de simpla. Obama castiga.

Anonymous said...

ai fost tare . ca fularul_)