Sunday 6 January 2008

Domnule Videanu, Kharma is a Bitch!

Ma intreaba Sorina Matei ce merita Adriean Videanu pentru ca a mintit si a fost prins cu check-in-ul deschis. Am doua idei:
1. Sa-l apuce durerea aia crunta de masele in drum spre aeroport. Si, din cauza drumului plin de zapada, sa ajunga la Otopeni cu o ora intarziere. Sa afle, usurat, ca urmatorul avion spre Munchen este peste o ora. Dar sa plece, de fapt, cu intarziere de 30 de ore. Timp in care domnul primar sa se zvarcoleasca de durere pe gresia din Henri Coanda, iar "entertainment-ul" sa-i fie asigurat de reporteri tv frenetici si de ceilalti calatori, cu copii mici in brate, care sa-l dragaleasca pe domnul primar pe ambii obraji. Mai ales pe ala cu maseaua.
2. Sa nu mai aiba apozitie. Sa nu mai fie Adriean Videanu- primar. Sau Adriean Videanu- parlamentar. Sau orice alt fel de Adriean Videanu- cetatean platit din bani publici. Sa nu aiba sofer care sa-l ajute sa inoate prin nameti. Si nici pe Narcisa catre care sa-si diverteze telefonul. Sa nu-i dea nimeni zapada din fata casei cu prioritate. Sa fie Adriean Videanu si atat, eventual sa incerce sa-si rezolve durerea crunta de masele la Stomatologia de urgenta din spatele Facultatii de drept cu aparatura de acum 30 de ani. Pentru ca asta ar trebui sa pateasca toti cetatenii votati de noi si platiti tot de noi, care spun minciuni. Mai ales atat de penibile.

5 comments:

Unknown said...

Blondo, da' nervoasa te sculasi:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor: tot nervoasa ma si culcai, ca m-a pus dracu sa fac revista presei pe o saptamana inainte de nani. :) Asa-mi trebuie daca imi vin la 1 noaptea idei de genu': "ma simt asa de bine acu, incat nimic nu ma poate scoate din sarite!"

Anonymous said...

câinii latră caravana trece

Unknown said...

Asa-ti trebuie daca nu bei :)

Oana Stoica Mujea said...

Hi, hi, imi place, esti sadica.