Wednesday 5 December 2007

Looking Behind

Astazi am simtit nevoia sa recitesc postul asta. Nu pentru ca imi face vreo placere narcisista sa citez din mine insami, ci pentru ca m-am intrebat daca n-am fost prea cinica atunci. Voi ce credeti?

6 comments:

Anonymous said...

poate asta e defectul tau, Oana.Dai cu parul..dupa care ai regrete.Important e ca esti sincera.

Anonymous said...

Atunci când pleacă un om pentru totdeauna ești mai predispus să uiți ce a fost rău... Dar asta nu înseamnă că nu ai dreptul să spui că ceea ce a făcut a fost rău... Bine, nu în zilele ducerii lor...

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: am zis eu ceva de regrete? Eu aveam o dilema, nu o criza de constiinta

Anonymous said...

Prea putini sunt oamenii care isi analizeaza retrospectiv - mai ales public - gesturi, fapte sau vorbe. Pentru aceasta toata stima !

Si ca sa raspund totusi la intrebare a trebuit sa rasfoiesc - on line, of course - DEX-ul. Din definitiile date acolo raspunsul ar putea fi : mai mult da decat nu.

Dar altceva as vrea mai degraba sa semnalez. Dezvaluirile privind boala unor oameni (spun ca ) sunt - respectand niste percepte citite in ac. zi din "Inteligenta emotionala" - nepotrivite.
Ca unul care nu stie daca mai apuca ziua de maine nu reamintesc celor din jur ca s-ar puta sa ne vorbim , sa ne vedem pentru ultima oara. Am o vorba : batranetea nu este o boala contagioasa !

Anonymous said...

erata : s-ar putea.
scuze

Anonymous said...

ce sa zic? doar pt faptul ca mie unul nu-mi place sau nu cred ca ar fi o idee buna din partea sotiei mele la o adica sa pozeze, nu inseamna ca altii nu au dreptul asta.ce sa zic? ca strugurii sunt acrii? as minti caci nu ma omor dupa divele ecranului.in concluzie suntem o tara libera ...si sa fim penibili suntem liberi