Friday 14 December 2007

Blogul asta e cenzurat. De bunul-simt.

De cateva saptamani, ma asalteaza cu o groaza de commenturi un nene/o tanti (habar n-am si nici nu-mi pasa) care are o strategie simpla: mai intai ma injura, pe teme care n-au nici o legatura cu subiectul la care posteaza, apoi ma interogheaza de ce nu-i public injuraturile. Mai nou, vad ca defuleaza pe alte bloguri despre cenzura crancena de aici. Il/o asigur ca, in ceea ce-l (ce-o) priveste cenzura ramane functionala cata vreme isi pastreaza atitudinea. Nu mi-am facut blog pentru ca imi doream o platforma unde sa fiu injurata si nici pentru a vorbi in dodii despre ce le trasneste altora prin minte, decat in masura in care ma intereseaza si pe mine "revelatiile" lor.

18 comments:

Anonymous said...

doamna Oana Dobre,am decis sa intervin si eu cu o parere pe blogul dvs.!cei ce isi posteaza parerile,ideile pe un blog trebuie sa de dovada de bun simt!Am vazut pe blogul antenei3 cul ii fac unii pe distinsii ziaristi ca R.T siD.G.Dvs. nu aveti suficienta experienta ca posesoare de BLOG.Stiti cand dati satisfactie cuiva!??Cand va enervati.Luati si cele "bune"si cele mai neplacute si MERGETI MAI DEPARTE!SUCCES!!!!.....SI CALM!

Anonymous said...

................e in regula ca nu ai avut SOMN.Sa vezi cum prietenii mei o sa te blagosloveasca pe unde te prinde in emis.atat ti-a fost sa te PUI CU NOI

Anonymous said...

eu te caut si pe unde te voi gasi sa te astepti cum iti servesc toate ineptiile ce le debitezi ca mare ziarista??????NU ESTI ZIARISA ,mai citeste inca odata ce ai scris pe acest blog;pe blogul tau nici nu merita sa-mi pierd timpul.

Adriana said...

Identifică-i IP-ul! Ai putea avea mari surprize. :)

Unknown said...

De cand dai tu socoteala imbecililor?

ina bixade said...

Buna Dimineata!!! Ia te uita ce nedrebnicie:). Adevarul ca sint multi neghiobi out there care pot strica buna dispozitie, desi, in ceea ce ma priveste ma poti face in tot felul, nu ma apasa, dar nu vreau ca blog-ul meu aiurit:) sa fie injectat cu cine stie ce epitete abjecte si scabroase, asa gratuit, doar ca unii sint niste frustrati si plictisiti si se leaga de oameni aiurea. Eu mi-am facut blog-ul for my own fun, i'm in charge acolo:), fara sa aiba un scop creativ-informativ si de 2 ori m-am trezit cu niste comentarii de la un hotoman de anonim, care mi-a reprosat, tot asa, ca am blog-ul cenzurat. Pai ca la comunisti, nu?:) Bine, la revedere!!!

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor, nu dau socoteala. N-am de ce si nici obiceiul sa. Le explic, insa, de ce in afara de topicul asta, nu-si vor vedea comentariile aprobate pe blogul de blonda never ever. Zic "in afara de topicul asta" pentru ca am decis sa-i validez tentativa agramata de replica a lui eu67, cu titlu de exemplu.

Anonymous said...

Oana,crezi ca aceste specimene sunt asa doar pe bloguri si forumuri?Nu.Asa sunt si in viata lor de zi cu zi.Cand lumea merge la o bere dupa munca,ei se duc acasa.Nimeni nu-i baga in seama,nimeni nu vrea sa intre in cardasie cu ei.Nici nu apuca sa-si dea cu parerea despre ceva.Nimeni nu-i asculta.Asa ca-si urla frustrarile acolo unde nimeni nu le vede fetele de looseri.
Nu au facut nimic in viata lor gri,de ce ar aprecia faptele si performantele altora.De ce ar avea respect pentru oameni care au facut sau sa straduiesc sa faca ceva in viata?Cand sufletul iti este manncat de invidie,nu vei recunoaste niciodata ca tot ce ti se intampla este din cauza ta.Ca atunci cand esti adept al biblicului ONAN,asta devii si tu.

Innocente* said...

:)) Lasă-mă să ghicesc :P

Anonymous said...

ai mai vazut pana acum atatea postari pe blogul tau ca pana acum!?Si s-au mai gasit cateva si cativa sustinatori.Vreti IP-ul meu?Ce veti face dlor.si dlor.OFUSCATE????Mangaiati-o pe oana sa-i treaca supararea chiar si tu victor,ca doar esti"mare"la ant2 si ai luat-o pe langa tine .A D I O PENTRU CA NU M E R I T A T I sa-mi pierd timpul cu voi!!!!!

Anonymous said...

Salut,
si eu sunt din Buzau si am invatat tot in hasdeu
De ceva timp citesc blogul tau destul de des (lucrez pentru corporatisti - KPMG) si dimineata cand beau cafeaua citesc blogu' tau, al Daliei, al lui Andronic si al lui Nastase.
Oricum cand scrii lucruri de interes general mie chiar imi place. Asa ca ar fi mai bine sa nu iei in seama toate prostiile, ai o varsta ce naiba.
Saru' mana.

Anonymous said...

Doamna oana iti sant fan de mult timp, am facut si eu un blog de pensionar incepator!...........nu lua in seama tot ce spun unii pe aci! cine are ochi, cap, urechi vad rezultatele tale, imi cer scuze pentru eventualele mele greseli gramaticale, cand ai timp viziteaza my blog http://yo7ffu.blogspot.com iti urez mult succes, Casa de piatra, multa bafta! ciao!

Amahya said...

Bai fratilor, nu va obliga nimeni... dar nimeni sa intrati pe blogul oanei daca nu merita sa va pierdeti timpu'!!!

Ce-i cu amenintarile astea??? blogul unui individ e cat se poate de liber in ceea ce priveste opiniile proprii si personale. Plus ca nu trebuie sa fiti intru totul de acord cu ceea ce scrie, afirma in emisiuni, ziar... E o prostie crasa. Cred ca nu aveti ce sa faceti... si d-asta ocupatia voastra a anonimilor e sa va bagati in seama. Voi sunteti cei care nu aveti SOMN!!!!

Preocuparea voastra e sa pescuiti si sa postati tampenii pe bloage, pentru ca daca ati avea ceva de spus, nu v-ati limita la injuraturi retarde!!!

Oana Stoica Mujea said...

Se intampla multe pe un blog, iar din astia cu venin sunt destui.

Anonymous said...

cine nu vrea sa-si piarda timpul cu blogul asta sa nu intre.

Anonymous said...

Ah, am uitat...mai bine ca nu apar astfel de comentarii aici. Nu cred ca lumea e interesata sa le citeasca...

Alin Farcas said...

E cat se poate de normal sa-ti mai vina cateodata sa "injuri" un om. Un articol de-al lui. O idee. Si o poti face, vazandu-ti mai apoi si publicata "injuratura". Numai ca pentru asta iti trebuie creier domnu` eu67 ...

Anonymous said...

Imi dai voie sa te "injur" si eu putin? Nu cu rautate si nici macar in legatura cu ceva ce ai spus, doar asa pentru ca esti o persoana publica, esti femeie si mai esti si blonda pe deasupra ;-). Daca raspunsul e "da", da-mi te rog un reply. Cu drag, Alex.