Wednesday 28 November 2007

Hai, bre, Dalia...

Aveai nevoie de o leapsa sa afli ca-s de dreapta? :) Spre stanga economica cred ca m-a dus repulsia ocazionala fata de marile corporatii, dar altfel tot de dreapta sunt si din punct de vedere economic. Voila:

Your political compass
Economic Left/Right: -2.75
Social Libertarian/Authoritarian: -5.69

7 comments:

Constantin said...

Imi cer scuze pentru ca in mare parte acest comentariu este off topic.
Duminica la Realitatea nu am urmarit in intregime si nici f atent emisiunea.
Acum inteleg de ce ai fost dura cu tanarul PSD-ist si mai putin cu tanara PD-ista. Nu-i nicio problema. Toti avem optiuni, vrand-nevrand.
A doua zi am citit oarecum intamplator CV-ul tinerei doamne. M-am speriat ! Are atatea scoli absolvite cum nu cred sa mai aiba altcineva in RO. Nici asta nu e rau.
Ci e FOARTE rau este ca a fost aproape silita de M.T. sa recunoasca ca vrea puterea.
Asa om care stie ce vrea inca de la cca 20 de ani spune multe.
Si este de dreapta.
Sper ca nu toti de dreapta au o asa linie trasata. De sine sau de altii !

Oana Dobre-Dimofte said...

Constantin: iar ai inteles! :))))
Amice, orientarea mea politica este un lucru care nu are ABSOLUT nici o legatura cu felul in care ma raportez la politica romaneasca. Unde, amice, conduita partidelor nu are, de cele mai multe ori, nici in clin nici in maneca cu doctrinele. Asa ca daca tu iti imaginezi ca eu m-am contrazis cu Ponta pentru ca eu sunt de dreapta si el de stanga (ha ha!)inseamna ca, inca o data, la fel ca in majoritatea, AI INTELES. :)))))

Dalia Pușcă Solon said...

Ce tareeee.... N-as fi crezut in veci ca tie, Oana mea foarte de dreapta, o sa-ti iasa -2, 75.....Si ma mai intrebi daca am nevoie de leapsa. Voila! Mi-ai demonstrat ca pot avea si surprize... Ce crezi ca eu stiam ca sunt asa de departe de centru?

Oana Dobre-Dimofte said...

Ti-am explicat ce e cu -2,75, N-ar fi trebuit sa fie o surpriza nici pt tine, ca doar imi stii sentimentele fata de Michael Moore. :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Ti-am explicat ce e cu -2,75, N-ar fi trebuit sa fie o surpriza nici pt tine, ca doar imi stii sentimentele fata de Michael Moore. :)

Constantin said...

Acum cand raspund urmaresc - ca de obicei - " Vorbele grele".
Nu ma deranjeaza raspunsurile intzepate. Uneori chiar dimpotriva. Imi arata cat de mult gresesc.
Tot ce regret - in raspunsul primit - este ca nu ai luat in considerare - ca element esential - tocmai off topicul. Prima parte a postarii mele a fost numai partea introductiva.
Cu bine.

P.S. Si eu am fost de mai multe ori in secuime. Am avut si colegi. Cunosc - cred, sper - bine situatia de acolo. Anul trecut Sandor Hajznai de 50 de ani, bolnav grav de inima, imi spunea ca ii pare rau ca nu stie bine romaneste. L-am "surprins" singur citind / studiind un dictionar de buzunar maghiar-roman, de care nu se despartea, intr-un anume perioada, intr-o anumita zona.

Constantin said...

Cat priveste doctrinele sunt ABSOLUT de acord. Si totusi traim in Ro. So...