Friday 19 October 2007

Sa mai zica cineva ca stirile TVR nu-s lovituri de presa!


Foto: EVZ


Sau de ziaristi, ma rog. Marius Zamfir, reporterul TVR acreditat pe Guvern, l-a pocnit zilele trecute pe editorul Radu Gafta pana l-a lasat bun de anti-reclama la K1. De ce? Pentru ca Gafta a vrut sa-i scoata dintr-un text referintele directe la o banca, suspectandu-l pe Zamfir de oaresce aranjamente cu banca. Ba mai mult, EVZ ne spune ca l-a facut direct spagar. Dupa incident, Gafta si-a scos certificat de la IML, iar Zamfir se pare ca e pe cale sa-si caute alt job. Poate in SPP...
Eu i-am cunoscut pe amandoi. Pe Radu Gafta il stiu si din vazute si din auzite ca pe un ziarist "de-adevaratelea", cu grija pentru cuvantul pe care il scrie sau il spune. Pe Marius Zamfir l-am cunoscut intr-o deplasare la Viena, cand am participat la picnicul de 9 zile, in fata AKH-ului, spitalul in care era internat Basescu. Nu s-a prea facut remarcat prin ceva anume, poate doar prin viteza cu care s-a imprietenit cu un nene care ne-a adus redbull intr-o dupa-amiaza, s-a prezentat ca inginer la Siemens si nu s-a mai dat dus de langa noi. Nu m-am uitat cu atentie la ochii omului de la Siemens, dar pareau sa bata in albastru. Nu in acelasi albastru care ii incadreaza acum ochiul lui Gafta, of course!

4 comments:

Anonymous said...

Si mai le platesti si abonament obligatoriu, pe langa spagile luate de la politiceni! De toata jena...

Anonymous said...

Chiar e o treaba de toata rusinea.

maria said...

apropo, stie cineva daca s-a luat vreo masura? sau lucrurile au ramas asa

Anonymous said...

aud ca pe mai toti editorii(inclusiv pe asta batut) i-au transferat la Jurnalul Regional, sa combata despre ploile din Arges si zapezile care vin in Bucegi.
adica astia au dat caseta cu doi ministrii spagari si sunt retrogradati.
cati cetateni o sa protesteze in Romania?