Friday 5 October 2007

Imagine All the People...

Asta e articolul


Astea sunt niste reactii


Si acum un exercitiu de imaginatie: cum vi-l inchipuiti voi pe "fair" (reactia 4)? Dar pe "nanu" (reactia 28)? Dar pe "mai de graba flatata" (reactia 29)? Ce varsta credeti ca au oamenii astia? De ce credeti ca simt ei nevoia sa-si spuna parerea pe forum? Cum credeti ca au ajuns sa aiba opinia respectiva (un drept democratic pe care eu nu-l contest)? Credeti ca-i plateste cineva sa scrie asta? Eu, din pacate, sunt absolut convinsa ca NU.

9 comments:

Anonymous said...

Avem exact presedintele pe care il merita 4,28 si 29!

Anonymous said...

Fratilor, oameni suntem! Mai gresim si noi! Ce daca DOMNUL Basescu e mitocan si marlan, noi il votam in continuare pentru ca e din popor si pentru popor, impotriva imbuibatilor capitalisti vanduti strainilor si mai presus de toate, DOMNUL Basescu e bineplacut lui Dumnezeu, altfel nu se explica permanentul succes pe care il are. Daca poporul il vrea, inseamna ca se identifica cu el ca fire si comportament, - iar asta e un SEMN ca Dumnezeu e cu el. Amin fratilor si sa traim BINE!

Unknown said...

Eu nu m-as face ziarist pentru ca nu-mi place sa am de-a face, zi de zi, cu toti idiotii.
Si-s barbat...
Pentru o femeie (si nu vreau sa para misogin mesajul meu) acest job (ma refer la munca de teren) presupune "smulgerea" unor declaratii bazate pe clipitul des, insa ...iata ca unii interlocutori is chiar mitocani.

Oana Dobre-Dimofte said...

Jean: Sorina Matei clipeste la fel de des indiferent pe cine are in fata. Si declaratiile si le smulge dupa ce-si activeaza creierul, nu genele. Iti spun eu.

Unknown said...

...m-am referit la smulgerea declaratiilor de la interlocutor.

Pe scurt, munca de teren pentru o reporterita la Palatul Cotroceni nu e recomandata ;)

Oana Dobre-Dimofte said...

Nu e recomandata de cine? De tine? Nu te supara, dar vazand cate stii si cate crezi tu ca stii despre asta, nu ti-ai castigat dreptul de a face recomandari jurnalistice.

OZARA said...

http://zaraovidiu.blogspot.com.
Sper sa te distreze filmuletzul.

Iulian Micu said...

Comentariile anonime de pe internet nu au nicio relevanta. Pentru niciun fel de subiect.

Anonymous said...

Forumul EvZ e o cocina oricum. S-au adunat toti handicapatii, frustratii si dementii acolo.