Friday, 26 October 2007

Cei mai enervanti protestatari din lume...

...sunt extremistii maghiari. Nu neaparat pentru ce vor, ci pentru cum se poarta. Anul trecut m-am certat cu colegii mei din cauza lor (si a mea, of course). Baiul era ca astia nu-s in stare sa puna si ei de un protest ca lumea, cu introducere, cuprins si incheiere cum scrie la manual. Nu, ei ies o seara-doua in strada, fac scandal, dupa aia stau cateva saptamani la cutie si iar incep. Daca nu esti acolo in prima zi de proteste, degeaba te-ai mai pornit. Am patit asta de trei ori: am plecat catre ei cand incepeau sa se agite si cand ajungeam nu-mi mai ramanea decat sa ma plimb de chiauna prin Budapesta, cautandu-i de unde nu mai erau. O singura "repriza" mai consistenta au avut: aia din septembrie 2006 cand au ajuns sa dea foc in jurul Parlamentului. I-a tinut furia atunci trei zile. Dupa aia, in octombrie si martie: o zi au facut scandal, urmatoarea s-au dus fiecare la treaba lui. Acum vad ca iar fac pe nebunii. Sunt taaare curioasa cat o sa-i tina.

13 comments:

Oana said...

Acum o sa-i tina vreo doua ore. Cel putin, daca ar avea o logica, cam asta ar fi. :)

c said...

cum s-ar zice, mai bine te muti la budapesta. parerea mea neceruta

oana dobre said...

C: No way. E dragut orasul, dar nu e genul meu.

CALUGARUL TEOFIL said...
This comment has been removed by the author.
c said...

pacat, era o aroganta in minus ;)

cosmin said...

In septembrie 06, cand ai apucat de te-ai intalnit cu ei, trebuia sa-l tragi pe unul deoparte, sa-i dai mailul tau si sa-l rogi sa-ti trimita si tie un mail sau un sms, ceva, cu cateva zile inainte sa inceapa treaba din nou.

oana dobre said...

Cosmin: o sa razi, dar am facut si asta. Didn't help much. :(

cosmin said...

Un nesimtit...:)))

Urmuz said...

Probabil ca pe cand ai ajuns tu, s-au trezit din betie :))) Si, mahmuri fiind, nu prea erau in stare sa lege 2 cuvinte. Nu ca ar reusi performanta asta in stare de trezie... :)))

Anonymous said...

urmuz: aprecierile tale ma gadila la botine. pe tine te-ar gadila la opinci. cam asta e diferenta intre ei si tine.

Urmuz said...

Anonymous: Traiesc intre ei si cu ei de o viata. Ii cunosc. Nu aveti botine. Purtati cizme. De proasta calitate. Dar nu vreau sa polemizez pe tema asta. Evident, nu am cu cine...

Anonymous said...

Urmuz: noi legam bine macar doua cuvinte. Imre Kertesz, de exemplu.
si nu discutam mai multe cu tine.

oana dobre said...

Va rog sa nu va supararti, dar aici nu este o disputa pro sau anti maghiara. Sau cel putin nu va fi.