Friday 21 September 2007

Wanted

In ultima vreme, am constatat ca, in afara de celebra ciocolata Mocca, exista si alte lucruri extrem de greu de gasit in Romania. Cum ar fi:
1. Adidasi simpli, clasici, in care sa poti merge usor. Eventual alb cu negru. I-am gasit azi, dupa un maraton de cateva luni printre rozuri, beculete, argintiuri, auriuri, sclipiciosenii si calapoade pe care poti merge doar daca esti masochist. Foarte masochist.
2. Filmul Live from Baghdad. Nu-i de gasit nici pentru cetatenii onesti, care se duc la Media Galaxy sau Diverta, nici pentru "spaimele Gramofonului", care se bazeaza pe torrente si odc-uri. Pur si simplu filmul asta nu e de gasit in Romania. Noroc ca l-a dat Pro Cinema-ul in primavara si asa am putut sa-l revad si eu.
3. Hanorace fara auriu, argintiu, logo-uri mari sau inscriptii cretine gen "RICH", "PINK" (pe un hanorac verde) sau "SEXY". Pentru un hanorac simplu, civilizat, in culori normale (alb, negru, rosu) trebuie fie sa dai peste 2 milioane (come on! e doar un hanorac) fie sa cauti in alta parte. Cum ar fi la Budapesta.

9 comments:

Anonymous said...

Ba se gaseste filmul pe torrente. mai cauta, ca eu l-am gasit. stii de o nova mica?

Anonymous said...

ciao oana,
pentru hanorac iti recomand magazinul Intersport de peste drum de Unirea. cel putin prin august aveau unele dragute. (la etaj)
oricum eu la lista ta as adauga:
- pulover negru simplu pe gat, care sa nu fie din plastic
- sacou negru simplu nelucios
- camasa alba cambrata care sa nu-ti vina deasupra buricului
De pantofi nu mai vorbim....ca m-as putea jeli pana maine.

maria said...

hanorace ok sunt la esprit. ce e drept, pe acolo, pe la 2 milioane alea de care vorbeai. dar sunt super misto. parerea mea. la adidasi ai dreptate. eu as vrea unii negri simpli, dar no chance deocamdata. toti au cite ceva fosforescent
pt iulia- camasi ok la nara camicie.
iar pantofi...no way la noi. pe bune. sunt ceva ingrozitor

Anonymous said...

Fain film. Din pacate insa pentru astia mai putin culturalizati cu ale netului care nu stiu ce este "torrente" (sigur nu se gasesc la munte?), se pare ca nu exista sanse. Dar ... speranta moare ultima.

Anonymous said...

Pentru "Live from Baghdad" salvarea vine tot de la Timisoara ca si ciocolata Mocca. Am eu DVD-ul original. Data viitoare cand ajungi pe aici iti fac o copie.

Oana Dobre-Dimofte said...

:)))) Mile, in ritmul asta eu si John o sa ajungem sa-ti datoram primul nascut!

Anonymous said...

oana, vezi ca am eu doua hanorace "comuniste" - unul negru si unul albastru. Ti le fac cadou, daca vrei, ca mie imi sint cam mici. da un telefon. hai, pa.

Anonymous said...

Ai super dreptate. Orice accesoriu de imbracaminte clasic costa enorm de scump, pe cand rahaturile astea noi, 'la moda' cum s-ar zice, sunt de doua ori mai ieftine.

Anonymous said...

Recuperez si eu blogu ca acum l-am descoperit :)
Un singur comentariu aici: odc-urile lucreaza prin hub-uri, niste "camere" cu useri. pot fi locale, internationale. etc. depinde la care te conectezi. de obicei, mai toti se conecteaza pe astea locale, ca asa au auzit.
torrenti, pe de alta parte, sunt 100% internationali
deci daca nu ai gasit filmul, nu inseamna ca "nu exista in romania" :)
ci doar ca nu e pe net sau nu ai cautat unde trebuie.
si ca o completare la primu comentariu, o nova mica punct org