Tuesday 26 June 2007

OOOOO, TV-ul ma-sii!

Zilele astea multi se poarta ca si cum e de bon ton sa ignori OTV-ul, sa te prefaci ca nici macar nu-l ai in grila. Ei bine, eu il am si in seara asta am si apasat combinatia magica de butoane care mi-a adus in fata ochilor...doua sicrie. Cu morti in ele cu tot. Ce-i drept, blurati. Din off, consideratiile idioate ale lui Lazarus. Pentru ca da, doamnelor si domnilor, spiritul necrofag de la televiziunea- apartament are din nou cadavre de ingurgitat. Crima dubla a turcului din Berceni, of course! Cum ar veni, li se rupe lor si de CNA, si de CRP si de toate C-urile. I-a inchis o data CNA-ul, s-au dat suficient de victime, acu' cine o sa mai indrazneasca sa le traga obloanele la sandrama? Probabil ca nimeni. Lazarus va continua sa se creada detectiv (i-as zice Hercule Poirot in costum de cocalar, dar nu pot, ca-s fan Agatha Christie si i-as jigni memoria aiurea), in timp ce Dan Diaconescu va mesteca in continuare verdicte despre oameni pe care nu i-a cunoscut niciodata si care ajung vedete pentru ca mor sau i-a lovit o nenorocire. Nu mai bine si-ar muta ei studioul la morga? In fond, how low is too low?

8 comments:

Anonymous said...

ai dreptate, draga oana. mai bine ma uit la realitatea tv unde s-a facut editie speciala a stirilor despre nunta lui boureanu. astept un breaking news dspre taieri de mot, cumetrii, ziua lu' leo din strehaia....etc.
p.s. spune-i tu, te rog, lu' tanti aia de la fabrica sa lase prunele din gura.

Oana Dobre-Dimofte said...

Ai si tu dreptatea ta, mircea, dar vorbim de registre diferite. Nu m-am uitat la realitatea in week-end, dar ce spui tu seamana a divertisment politic. Ce face OTV-ul e autopsie televizata. Nici una nu e genul meu, dar a doua mi e pare de-a dreptul intolerabila (de mine, ma rog :) ).

Oana Dobre-Dimofte said...

P.S. Stiu ca "divertisment politic" suna usor stupid, dar inca nu mi-am baut cafeaua si o expresie mai potrivita nu mi-a venit in taste.

Anonymous said...

Pt "divertismen politic" te iertam,sa nu fim prea duri cu otv ca ei micutii numa atata pot. Ce sa ceri de la Lazarus si Diaconescu?

Anonymous said...

draga oana,
nu stiu daca sa iti multumesc sau nu
dar postul asta al tau m-a facut sa realizez ca la televizorul din dormitor (da, e nasol, dar am si acolo unul) nu am in memoria telecomenzii OTV
deci diseara voi face miscarea cu memorarea
nu de alta dar daca tie ti se pare de interes ce fac aia pe acolo sa ma uit si io din cand in cand macar
dar daca ma prinde si il pun pe tasta 1?

Oana Dobre-Dimofte said...

Nu mi se pare "de interes" in sensul ca m-ar interesa pe mine sa le urmaresc tampeniile de emisiuni. Mi se pare de interes public faptul ca asemenea mizerii nu sunt sanctionate decat simbolic.

Emi said...

HA HA HA! Lazarus e oricum cel mai comic. Concluziile lui stupide, izvorate din intrebari puse intr-un stil inconfundabil il pun intr-o lumina favorabila tolerantei. Problema e ca superficialitatea multimii il cam propune ca un MODEL sau ceva asemanator si asta nu e deloc un lucru bun. AJUNGE UNUL!
PS: Daca mai comentezi...sigur te are el la mana cu ceva... so...STTT! :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Emy, Lazarus n-o sa ma aiba in viata lui la mana cu ceva. Trust me! :)