Friday 29 June 2007

Nu mai bine si-ar face blog tot Parlamentul?

Nastase a deschis robinetul la tzeava de bloggeri politici! Dupa Dancu, Chiliman, (probabil si) Vanghelie, suvoiul a ajuns si la PNL. Numai ca daca pesedistii lucreaza singuri (ca au vazut ce se intampla cand te incurci cu Boerici), penelistii nu pot decat in grup. In Grupul parlamentar de la Camera Deputatilor, mai precis. Care, mai nou, are Blog. Pe care l-am descoperit la Piticu. Care este. :)

In blogul de grup al liberalilor, rubrica mea preferata este "Deputatul saptamanii". Unde in acest moment este cap de afis Grigore Craciunescu. De care n-am auzit in viata mea. Gratie blogului, i-am aflat, insa, acum, prodigioasa activitate parlamentara: de exemplu, marti, 19 iunie 2007, a sustinut o declaratie politica in plen cu tema – „Vara asta se poarta motiunile…”. A participat la crearea a trei proiecte de legi in trei ani. Si a stabilit o intalnire de lucru cu cu ambasadorul Republicii Pakistan (nu stim cand si daca intalnirea a avut loc. Important e ca omu' a stabilit-o!) Ma simt ceva mai implinita spiritual!

3 comments:

Anonymous said...

o corectie mica...cred ca primul posesor de blog dintre politicieni a fost mircea geoana, a carui prima postare dateaza din decembrie, numai ca nu a facut atita publicitate pentru un lucru devenit firesc intre timp si "inventat" de altii, nu de el.(asta pentru ca vad ca toti bloggeri recenti tin sa se laude pe unde pot cu noua jucarie descoperita - nastase, chiliman, dancu, gusa etc.)

Anonymous said...

E cel mai tare blog pe care l-am vazut:), pnl e penibil.

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: tehnic, ai dreptate. Numai ca eu nu-l pot trece pe Geoana in categoria politicienilor-bloggeri: contributia lui la propriul blog este infima. :)