Wednesday 6 June 2007

Janta in janta cu Baseasca

Azi am fost colega de suferinta cu Elena Basescu. Dusmanul comun: Podul Grant, la ora 19:00, cand da buluc spre Drumul Taberei toata suflarea care lucreaza in capatul celalalt al Bucurestiului. Dupa ce pret de 10 minute si 20 de metri inaintati am mers in paralel, Elena a trecut in fata mea. Era intr-un Peugeot 307 CC. Singura, fara nici un sepepist. Si era data cu prea mult rimel- am observat asta dintr-o privire fugara, cand fata a schimbat banda. Am suspinat probabil impreuna la fiecare hurducatura pe asfaltul denivelat, despre care Videanu sustine ca e impecabil si "perturbat" doar de rosturile de siguranta. Am reusit sa traversam podul cam in 40 de minute. Elena a vorbit aproape tot drumul la telefon. Fara handsfree, dar ce mai conta, ca oricum mai mult stateam decat sa inaintam. Drumurile noastre s-au despartit la semaforul de langa Lacul Morii, cand Elena s-a indreptat spre Regie. Se simtea, probabil, la fel de victorioasa ca si mine- doar invinseseram Podul Grant. Dar oare l-om fi injurat amandoua la fel de expresiv pe Videanu si pe inaintasul lui la Primarie- pentru mine: Basescu, pentru ea, ceva mai simplu: "tati" ?

10 comments:

Anonymous said...

//offtopic
Whoa... Oriana Fallaci in dreapta. Mersi!

cristian Şuţu said...

Eu m-am intilnit cu ea in supermarket. cumpara in draci... iti amintesti cosul lui nastase din campania electorala, in Carrefour? Cam asa era al ei

Hurdis said...

io m-am "ciocnit" de ea tot pe podul Grant, acum vreo 2 luni ... iti amintesti de reclamele alea cu manechine/actrite care isi scutura parul pentru a fi remarcate? ei, cam asa era si ea
:)

Anonymous said...

Dar ce asa mare minune daca ai parcurs Podul Grant in acelasi timp cu fata presedintelui? Mi se pare ca Romania are o problema. Incearca sa transforme eveniment orice fapt banal. Scuze, daca gresesc.

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule, evenimentul nu era ca am parcurs podul grant impreuna, ci, dat fiind blocajul din trafic, ca am avut ocazia sa am aceleasi nemultumuri ca si fata presedintelui, timp de 45 de minute. DOOOH!

Unknown said...

Esti sigura ca ai avut acelesi nemultumiri, Oana? :))

Oana Dobre-Dimofte said...

In alea 40-45 de minute, da. :). Inainte si dupa aia, no way! :)

soferul said...

Oare si ea, ca si alti plimbareti pe Podul Grant, s-a gindit duios la dom' primar Basescu si i-a multumit pentru gardul de la tramvaiul 41 care a impartit, precum Zidul Berlinului, doua cartiere? Ca lui Basescu trebuie sa-i multumim, pentru trafic, toti cei care ne chinuim pe Grant, iar lui Videanu pentru asfalt:))

Radu Bogdan said...

Este aiurea sa spui ca Basescu a facut ceva gresit cu linia 41. Eu cred ca este unul din putinele lucruri pentru care ii multumesc direct.
Si nici ca "fata lu Presedintele" a mers pe Podul Grant... Dar fiecare zi in care trec peste Podul Grant este un succes. si nu neaprat asupra Podului cat asupra nesimtitilor care iti taie calea, care te imping, care nu te lasa sa treci ever daca vii din dreapta de pe vreo artera... impotriva celor 3 benzi de masini pe locul a dpoua trasate... nici nu mai simti gropile, asa ca ce va plangeti? (aici glumesc amar). Benzina coinsumata in nestire, claxoane in caldura, un Iron Maiden care canta degeaba... mai bine pun Mozart... un imbecil la radio care glumeste cu farsele care le face si rade de unul singur... asta este alta poveste...dar tot pe Podul Grant...

Personal nu imi pasa daca vedeta merge mai repede sau mai incet... sa nu imi stea in cale:)

Anonymous said...

Realitatea este ca ar merita scris un jurnal de Podul Grant (d) - apropo, poate ma lamureste cineva cum se scrie corect, ca unchiul Google da si cu D si cu T. Ca sa se vada pe langa suferintele comune si nesimtitii comuni - de fapt cei care mai respecta regulile de circulatie sunt asa de rari ca pot fi numiti exceptii.

In fine, sunt prima oara - din nimereala - pe blogul asta, scrii bine, bravos, si eu sunt tot jurnalist, arati bine (foarte), asa ca interesant pentru mine era sa zici si cu ce masina erai, ca sa fie stirea complet documentata... Deh, deformatie profesionala, asta e cand lucrezi cu automobile toata ziua.

Cat despre Elena Basescu, nu vreau sa zic o prostie, dar zau, putea sa isi ia o masina mai finuta decat 307 CC care deja a devenit un simbol al "fitelor" feminine comune. Exceptiile etaleaza BMW si altele...