Monday 25 June 2007

Hot in the City

Stiu, sunt enervante stirile despre canicula, in care auzim mereu aceleasi lucruri. Ma iertati ca scriu si eu despre asta, dar E AL NAIBII DE CALD, FRATILOR! Abia ma mai misc, ma doare capul de la caldura alternata cu aerul conditionat din redactie, imi e lene sa si respir si nici subiecte pentru blog nu-mi vin in cap. Voi cum rezistati? Aveti vreo solutie miraculoasa impotriva fierbintelii de afara? Sau va oblojiti si voi temporar cu dusuri reci, bere, sucuri si aer conditionat (which is BAD, by the way!)?

P.S. Uitandu-ma la stirea cu prostiile alea de motiuni, mi-a dat prin cap o traznaie: oare nu cumva astia isi tot fac de lucru prin Parlament pentru ca acolo au aer conditionat? Va dati seama, decat sa bata teritoriul si sa mimeze interesul fata de alegatori pe caldura asta... :)

2 comments:

Paul said...

Eu zic sa dai o fuga pana in Ardeal. Aici e cald si bine dar e mai rece si mai primitor ca Bucurestiul de asfalt in care te invarti. In ceea ce priveste Parlamentul, cica are sistemul "natural" de ventilatie pentru ca lu' Ceausescu ii era frica sa nu fie otravit p'in caile lui respiratorii. Nu stiu daca e adevarat, poate stie altii in locul meu...Ideea e ca in Casa Poporului e curent si ii trage pe moshnegii aia la maselele de aur alb de le au pe post de bling bling.

Oana Dobre-Dimofte said...

Paul, as veni si maine in Ardeal, daca as putea! :)