Tuesday 15 May 2007

Theodorrrrescu la TVRRRR?

Asa imi zice mie cineva: ca o parte din conducerea pesedeului (si nu neaparat aia nostalgica dupa ilici) l-ar mai pune o tura pe Razvan Theodorescu director la TVR. Acum cateva saptamani as fi zis: "Nu se poate! Lupii tineri vor furnicute tembele, nu dinozauri expirati!"Acu', dupa ce i-am vazut cum joaca Hora Unirii cu peremeii la Iasi, nu mai zic nimic.

8 comments:

Andrei Crăiţoiu said...

Cred ca este o gluma.Nu-i asa?

Oana Dobre-Dimofte said...

Nu e o gluma. Nici stire nu e. E doar un zvon despre o varianta de lucru a PSD. Numai ca simplul fapt ca aceasta varianta de lucru EXISTA merita o mentiune pe blog. :)

marius said...

oana, vrem lucruri serioase, nu nazbatii de genul asta...te mai mira astfel de renumiri, cand cei batrani sunt vesnic tineri...in functii...

marius said...

OANA....NEED HELP

am vazut un reportaj despre Anna Stepanovna Politkovskaïa, ziarista asasinata in rusia...in reportaj se pomenea despre o carte in care apar detalii si despre ancheta acesteia in cazul beslan si modalitatea in care a fost impiedicata de fiecare data sa ajunga la locul crimei...stii ceva despre carte?

Oana Dobre-Dimofte said...

Stiu ca Politkovskaia a scris 2 carti: "Un mic colt de iad" (despre razboiul din Cecenia, dar a aparut inainte de Beslan) si "Rusia lui Putin", care a aparut, daca nu ma insel, in 2006. Probabil ca a doua e cea care te intereseaza, dar unde ai putea s-o gasesti, habar n-am.

marius said...

multumesc frumos oana!

Unknown said...

nu stiu de ce mi se pare dar liberalii, democratii, "societatea civila" si alti pseudo- democrati si-l merita nu pe Theodorescu, ci pe Paunescu. In loc sa vada ca Giurgiu, desi nu a excelat, macar a schimbat ceva si sa il sustina in continuare prefera sa se bata pe un ciolan care imediat cum prinde miros politic nu mai are influenta.

Unknown said...

io auzisem de nicolau. e vreo diferentza? :-)