Monday, 21 May 2007

NU zau?!

Boc tocmai a anuntat la Realitatea ca PD ar putea sa elimine din programul partidului interdictia de colaborare cu PSD. Si a dat-o cotita cand Turcescu l-a intrebat daca PD ar putea sa sustina un guvern PSD. Mai trebuie sa spun ceva?!

6 comments:

Licuriciu said...

faci live blogging? :)

gusa asta pana nu o sa ia o bataie buna nu o sa invete nimic. tolontan o baga pe aia cu poporul si cu hahaiala. si turturica nu inteleg ce vrea de la mine.

Tiberiu said...

Buna stirea, dar mai frumos am scris eu:)). "PD isi desface picioarele pentru PSD". Mai mult, promite sa-i ofere cheia de centura de castitate, respectiv sa renunte la teza de colaborare cu PSD. Amor ghebos in slujba cetateanului.Imediat insa a venit (in dimineata asta) demisia lui Romeo Raicu-vice PD- din Parlament, care s-a scarbit de lipsa de incredere a institutiei printre oamenii care voteaza.

Anonymous said...

draga mea, tu nici acum nu ai invatat sa faci diferenta intre sintagma de "tatonare a terenului" si cea de "asumare a unui demers politic"?sa stii, daca te incalzeste cu ceva, ca pe sticla pareti mai destepti!acu' avem ocazia sa vedem si noi cat sunteti de "capabili"!

e-Xtrema said...

Vechiul meu cosmar recurent cu reintregirea FSN e pe cale sa devina realitate...

oana dobre said...

Dragul meu anonim curajos, tatonarea este in cazul asta foarte relevanta!

iraref said...

BOC ESTE IN DIRECT LA REALITATEA , ACUM !!! NU INTERPRETA DOAR PASAJE DATE DE ALTII !!! BOC A SPUS CA P.D. NU VA PARTICIPA LA GUVERNARE "DELOC" PINA LA ALEGERILE ANTICIPATE SAU CELE NORMALE !!! APROPO , ATI VAZUT LA TURCESCU INREGISTRAREA PRIMITA IN ULTIMUL MOMENT DESPRE "TIGANCA IMPUTITA" ??? ACUZAREA , TOTUSI , SI-A SPUS CUVANTUL ?!?!