Saturday 19 May 2007

Azi stau acasa

Nu, nu merg la vot. Am mai spus de ce- pentru ca nu simt nevoia. Pentru ca de 17 ani politicienii, in loc sa gaseasca solutii, ne fac mai mult probleme. Pe care tot pe noi ne cheama sa le rezolvam. Iar eu astazi n-am nici un chef sa particip la rezolvarea problemelor lor. Oricum, maine ne vor face altele. :)

Voi votati?

Later edit: M-am plictisit acasa. Ma duc la PSD. Mi s-a facut dor de atmosfera de la sala de presa din Kisselef citindu-l pe Sutu. Ma rog, in cazul de fata de atmosfera de la demisolul PSD. :)

14 comments:

marius said...

de acord oana...o gandire pesimista (desi realista) nu ar trebui sa ne cuprinda pe noi cei tineri. problema esta alta...votam, se suspenda....urmeaza o lunga perioada de timp in care se vor balacari si se vor apleca mai putin asupra problemelor noastra. se vor face din nou alegeri si probabil ca va iesi tot el....romania pierde vreo 3 - 4 luni, care se reflecta in nivel de trai, dezvoltare, etc. nu se suspenda..de maine se vor plati polite, dosare...intr-un cuvant tot un fel de circ cu alti reprezentanti.

Anonymous said...

Eu nu am stat acasa. NU pentru ca am eu chef sa ma plimb pe la sectiile de votare, ci pentru ca muncesc. Oricum vota. Uite pe blogul meu o poza bestiala:). Da, de la vot. Ai sa remarci cum se face campanie electorala chiar la intrarea in sectie. Eu zic ca am realizat o fotografie superba:). Astept pararea ta.

Oana Dobre-Dimofte said...

Da, tibi, e foarte misto fotografia! Merita si un link:

http://lovinpress.wordpress.com/2007/05/19/uite-cine-voteaza/

Anonymous said...

E o placere sa iesi la o plimbare prin Bucuresti acum. Nu e cald, e aer fresh de praf spalat, sunt balti (mari sau mici) pe care daca le ocolesti te crezi la slalom pitic si e referendum la care sta lumea la coada sa voteze. Sau nu. Cert e ca nu am vazut aglomeratie in trafic si n-am vazut nici un numar mare de cersetori pe langa sectiile de votare.
@tibi : f tare poza :D

Anonymous said...

Multumesc.Trebuie sa recunosc ca abia la birou am observat portile:)). Ma grabeam sa votez... ca ma astepta taxiul sa ma care la birou. Votul asta m-a costat 20 de ron in plus:). Zic eu ca merita daca-l vad pe Base inapoi. Abia astept sa le vad mutrele celor 322-6:)).Si nu numai.

Anonymous said...

poti sa te duci la psd, cum o faci lunar sa-ti iei salariul

Doru Oprişan said...

Presupunem ca maine se face referendum pentru interzicerea ziaristelor blonde(nu ca as avea ceva cu ele). Te vei duce sa votezi ?
Asa si cu referendumul asta real. Unora le pasa, iar altii aleg doar sa arunce responsabilitatea pe ceilalti pentru ca mai apoi sa se poata plange indiferent de situatie.

Oana Dobre-Dimofte said...

Zicule: nu stiu ce replici dai de obicei. Asta a fost 100% o idiotenie. Poti mai mult?

Doru: fiecare dintre noi este liber sa aleaga non-alegerea. Eu am facut asta. Este dreptul meu. Mai mult de atat nu o sa comentez.

Doru Oprişan said...

De acord ca fiecare are dreptul la non-alegere. Incerc doar sa inteleg cum functioneaza lucrurile si oamenii.

Just Blank said...

Lâncezire plăcută!

kixx said...

Uite, vezi, exact asta imi place la tineretu din ziua de azi. Ce dracu sa mai votam, toti politcienii sint niste corupti si mincinosi. Mai bine stam acasa si ne vaitam ce rau ne merge si cum am emigra noi acusi acusi, doar sa ne invingem lenea existentiala.

C'est la quintessence du spleen baudelairien

A la votre! (avec beaucoup du sarcasm bien sur)

Anonymous said...

Un vot e un vot. Dezamagirea sau orice alt sentiment nasol se pot exprima prin intermediul unui vot anulat sau alb. Dar votul ramane important ca act cetatenesc, drept si responsabilitate.

Anonymous said...

Buna Oana.Da-mi voie sa-ti dezaprob optiunea. Sunt de acord cu tine ca referendumul a fost 'inventat' de niste politicieni iresponsabili si prosti pe deasupra. Dar intamplarea de simbata a fost o chestie reala: rezultatul referendumului influenta viitorul Romaniei. Dupa 19 mai Romania o lua pe cararea DA sau pe cararea NU. Deci chiar daca politicienii ne-au pus in situatia de simbata, trebuia sa uiti asta si sa decizi ce este mai bine pt Romania. Asta este datoria si responsabilitatea noastra (cuvinte mari, n-am reusit sa le evit....)

Anonymous said...

felicitari pt blog Oana. ma bucur sa vad ca scrii online, abia acum am descoperit adresa, am apreciat mereu interventiile tale de la tv.

nici eu n-am votat si sincer sa fiu m-am cam saturat de diversi care spun ca e responsabilitatea mea sa ma duc sa votez. de unde si pana unde? sunt si eu asa de satul de absolut tot ceea ce inseamna politica in tara asta incat nu pot sa consider ca am responsabilitatea sa validez niste nulitati care nu urmaresc decat propriul interes in cel mai penibil si evident mod posibil. eu sincer cred ca nu mai exista nici o sansa in viitorul apropiat pentru ca acesti "lideri" isi gasesc justificarea in normele UE... arunca chestia asta in fata de parca toata tara asta e formata din idioti care habar n-au pe ce lume traiesc. plus ca tot ceea ce se promoveaza in tara asta pe posturile "cool" de televiziune sunt dejectii ale societatii si practic reprezinta nivelul nostru de cultura ca natie... emisiuni de "divertisment", vedete, hamburgeri, rimeluri si detergenti... sa nu uitam manelele pe care le aud la fiecare stop. parca s-au inmultit in ultima vreme, nu ti se pare?

inca o data te felicit pentru blog si scuze daca am batut campii.

salutari de la un rocker