Wednesday, 30 May 2007

Atentie, se modereaza!

Dupa o lunga si profunda chibzuinta, am decis: incepand de astazi, comentariile de pe acest blog vor fi moderate. Argumentul decisiv: eu mai am si treburi pe teren si n-am nici un chef ca in lipsa mea sa apara pe aici tot felul de mascari. Cei care au chef de rafuieli personale cu terte persoane sunt invitati sa se rafuiasca unde doresc, mai putin aici. Iar cei care au rafuieli personale cu mine au lumina verde, cu o conditie: sa-si decline identitatea reala, pentru ca mi se pare de bun simt sa stiu cine are o problema cu mine. Precizez inca o data: e vorba de rafuieli personale , nu de dueluri in idei si conceptii, unde anonimatul este cat se poate de ok.
Scurt pe doi, ideea e urmatoarea: acest loc este cyber-coltisorul meu si am de gand sa-l pastrez cat mai curat si frumos mirositor. Am zis! :)

9 comments:

Victor said...

iete ca ajunsasi la vorba mea. love U, babe:)

marius said...

in sfarsit! poate rezolvi si problema cu mai multi utilizatori cu acelasi nume...de ce scrie unii nasol in numele altora?

Lucian said...

Mi se pare normal, Oana. Oricum, nu cred că trebuie să dai explicaţii. Ar fi culmea, de exemplu, să mă justific celor din jur de ce am pus o mică pisică bibelou tocmai pe televizor!

Claudiu said...

Credeam ca este deja moderat, de cand am lasat un comentariu si nu a aparut :)

oana dobre said...

Claudiu, o fi fost vreo eroare in matrix, ca bloguletu' asta n-a fost moderat in viata lui de pana acum! :)

Piticu said...

Oana... totodata, sa stii ca oamenii de ii vezi pe holuri, chiar daca sunt ei mai agitati, eventual alearga, nu musca :)

Eh ... de obicei ... e recomandabil sa mergi pe langa perete, eu am mai facut victime in momente de criza :)

oana dobre said...

Piticule, e 2:30 AM. Fii te rog indulgent cu blonda si explica: ce holuri, cine musca, de ce alearga?

aurelian said...

no asta-i buna acum! nici de la oana nu mai putem trimite scrisori acasa fara sa fie citite de ochi straini si albastri:))

oana dobre said...

@ Aurelian: nu albastri, verzi-caprui. :)