Tuesday 22 December 2009

Penele lui Badea si papagalii nostri

Am comentat pe blogul lui Victor, zic si aici:

Cred ca Badea a demonstrat aseara, de fapt, doua chestii:
1. Ca politicienii si cand castiga un pariu reusesc sa-l piarda.
2. Ca adevaratii papagali nu sunt aia care isi pun pene pe fund doua minute. Ci aia de vizavi, din Palat, care au pene pe spate 24/7. In Badea am vazut un om caruia i se falfaie de -7 grade Celsius si de faptul ca aia ar putea sa creada ca l-au pus intr-o situatie ridicola. La aia de peste strada, vedem in fiecare zi ca li se falfaie de noi.

17 comments:

Cristi Beleiu said...

Bravo lui. Bravo lui. Bravo lui.
Cand ma gandesc la toata situatia asta imi vine in minte unul din momentele de cand eram mic si nu vroiam sa "pap" tot, iar atunci mama imi spunea ca daca "pap" tot mergem in parc. In 2 minute farfuria era goala.
Nu spun ca "autostrada" (scuzati-mi ghilimelele dar nu puteam scrie cuvantul fara ele :D) a fost inaugurata doar pentru al vedea pe Badea cu pene ... departe de mine gandul :)

Brad said...

...ceva ma face sa cred ca gestul lui Mircea a fost cumva o concesie; banuiesc ca antenistii sunt destul de (o)presati in acest moment ... si in multe altele care vor urma - pana unde se va ajunge, nu se poate sti, cum nu stim nici cine sunt teroristii de dupa 22 ...
Gestul lui Mircea vine ca raspuns la un alt gest - acum uitat - o discutie intre prim-ministru si ministrul transporturilor, care avea ca obiect, mai putin autostrada si mai mult M Badea ...Cam aceasta este masura politrucilor din Ro.trix !

Oanna said...

"...politicienii si cand castiga un pariu reusesc sa-l piarda."
Ai avut o sclipire de genialitate aici. Foarte bine zis.

raikks said...

Ce li se falfaie? :d

Dan said...

Oau, ce profunda esti...

Anonymous said...

Sărbători binecuvântate !
http://sfinxredivivus.wordpress.com/2009/12/23/primiti-colinda/

doru_de_duca said...

urmatorul pariu al lui Boc e cu noi toti!Probabil o sa-l pierdem.Dar de unde atatea pene?

Tomcat83 said...

Intr-adevar, momentul a fost delicios. Mai mult, a fost foarte bine gandit; sunt consumator Antena 3, dar ii critic atunci cand e cazul, deci nu pup in fund pe nimeni. Combinatia dintre "admirator al lui Mircea Badea", "pixelul albastru" si "rusine, Dinu Patriciu!" a fost, fara doar si poate, sublima. Toata stima pentru onoarea de care Mircea a dat dovada si tot respectul pentru scenariu (indiferent cine l-a facut)!

P.S. A mai observat cineva faptul ca Gadea era cocosat de frig, in timp ce Badea flexa complet relaxat muschii, pozand doar in boxeri si ghete? :))

Anonymous said...

ceva frumos:http://www.youtube.com/watch?v=kBBiuhP-YaM

Brad said...

Craciun Fericit ...
La Multi Ani, Oana Dobre !

ana-maria chivu said...

Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa iti aduca in suflet lumina, bucurie si dragostea celorlalti!La multi ani oana!:)

Anonymous said...

buna seara!
mircea badea nu trebuia sa le dea atat de multa atentie papagalilor din palatul victoria. nu imi aduc aminte ca ei sa fi respectat vreun pariu cu noi astia de dincolo de geamuri, dara-mi-te sa mai vorbim de altele. altele ca cinste corectitudine, respect, onoare etc. ii doare fix in.... scuze, m-a luat valul si am uitat ca vorbesc cu o doamna.
chestia cu eu sunt cetateanul roman strigata de badea e fix praf in vant pentru onor ministrii nostri...am avut o sansa, ne-am taiat-o, acum ne meritam soarta. astia suntem.....sa nu ne plangem. o seara buna sa aveti , incercati sa fiti mai buna in zilele de CRACIUN, sa aveti multe cadouri sub brad, sa fiti ca si pana acum, BLONDA DE LA ZIAR.
acelasi imens respect ca si pana acum,

al DVS
harley davidson

Razvan Radu said...

macar sa faca si aia 101 km si sa iasa mircea din nou...Oricum punem pariu ca daca ar pierde, Becreanu s-ar face ca ploua?

in alta ordine de idei,un Craciun fericit pentru Oana Dobre si admiratorii/colaboratorii acestui blog.Te iubim Oana tine-o tot asa si pe 2010!!

Anonymous said...

te-am vazut in pub la bz. nu stiam ca esti din bz. sau poate esti. oricum e destractiv. la multi ani, oana.

metaphor said...

Crăciun fericit, OANA!

Irisha said...

=))

La multi ani!

Silvia said...

Ca mare dreptate ai, Oana. Nu numai in privinta de fata, ci in general:)