Wednesday 9 September 2009

Raport de offline

1. I'm alive. Si, de fapt, cu asta m-am ocupat in timpul de cand n-am mai dat cu subsemnata pe aici. Cu traitul. Offline si off the record. Pentru mine e un fel de sport nou si extrem, dar cred ca m-as putea obisnui si cu asta :)
2. I'm alive 2. Dupa cinci zile petrecute in Bagdad fara un cent, cu trait, dormit si mancat pe datorie din motive tehnice. S-a rezolvat pana la urma, asa ca n-am mai apucat sa aflu cat valorez in camile.
3. I'm alive 3. Dupa Bagdad, m-am frasunit vreo saptamana si prin Frankfurt. Unde am mai trait un pic, ca sa revenim la tema de la punctul 1. Si de unde voi presta si niste poze pe blog, probabil maine.
4.... and I'm back online si on the record. In toata mizeria care ne anima in fiecare zi. Si intre toti minunatii care ma fac sa repet in fiecare zi versurile de la "Slalom printre cretini". Numai ca, vedeti voi, in tot slalomul asta am de gand sa invat in continuare sa traiesc. Fie si pentru ca am descoperit ca lucruri minunate iti pot pica in cap la un colt de strada.

21 comments:

Anonymous said...

Salam Alecum! Lucrurile minunate nu-ti pica niciodata in cap! Din cand in cand ai bafta sa fie si capul tau acolo! Mi-ar placea sa recunosti ca ti-a placut rau acolo... Nu stiu de ce am convingerea asta... Ti-ar placea o slujba intr-o pravalie de parfumuri?

anamaria nedelcoff said...

va mai trece timpul si, avand in vedere situatia de acum - cu ai nostri politicieni care se chinuie sa-i muste de cur pe ziaristii ce nu fac temenele - vei dori sa te intorci in bagdad:(.

ŞuKăRiT said...

Te cred pe cuvânt, Oana. Chiar şi că, ţi-au picat lucruri (cât de minunate?!) pe cap, de-aia vreau musai să aflu unde-i locaţia asta miraculoasă, să mă pot poziţiona în "aparat". Poate-mi pică şi mie... Nuuu, nu o pleaşcă presidenţială şi nici o bucată dintr-un balcon, aşa că ai grijă unde mă trimiţi, da? ;)

Hălăţel said...

Welcome back. ;;)

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala said...

Atitudinea ta nu face decat sa imi dai si mie aceeasi motivatie...Cate clipe de alive real te revigoreaza puternic pentru o noua portie de slalom...Welcome si nu uita de alive!

Anonymous said...

ce dracu', pe şleau: te iubesc, nebuno!

Anonymous said...

Vali gz:welcome back Oana. Asteptam si pozele din Bagdad,
si din Frankfurt - mai ales :)

Ally said...

Ne bucuram ca te-ai intorc, Oana, desi vrem in acelasi timp sa te bucuri de lucrurile frumoase ce ti se intampla...
Era si o zicere "Life happens while you're busy making plans"...
Asteptam si pozele din Frankfurt! Ai fost la gradina zoo? Muzeul Goethe...?

Romania Libera said...

Buna...lucruri minunate iti pot cadea in cap de peste tot...ideea e..sa stii sa le prinzi.ca daca au cazut pe langa tine..fi siigura ca nu ma poti sa le ridici...hava a nice life...

Unknown said...

Wellcome back!Mi ati lipsit.In special de pe "antene"

Unknown said...

Wellcome back!

Anonymous said...

Tare blogul. Nu am citit nici macar un rand :))

Anonymous said...

Recunosc ca am intrat pe blogul tau vizitand, atat cat de des pot, blogul lui Victor Ciutacu. Era o placere sa te vad la emisiunile de pe antene, nu citisem nimic scris de tine, dar imi permit sa-ti spun (am dublul varstei tale!), ca esti minunata! Esti o surpriza placuta! Asa cum este si Mana Ciutacu. Aveti grija de voi si incercati sa ramaneti verticali!

Anonymous said...

esti superba oana, si ochisorii tai la fel...

O, vis ferice de iubire,
Mireasă blândă din poveşti,
Nu mai zâmbi! A ta zâmbire
Mi-arată cât de dulce eşti...

http://www.trilulilu.ro/magic_dream/f81fb4accb1b95

ok.nume said...

Sper ca pana in 25.09 mai scrii ceva.:)

Anonymous said...

vehementa cu care ati prestat aseara la dl ciutacu nu va prinde. si eu fredonez anumite cantece de la parazitii, insa dvs trebuie, chiar daca ati vrea sa strangeti de gat anumite personaje de pe esichierul politicii de rahat romanesti,sa ramaneti echidistanta. a intrerupe mereu un interlocutor e un gest urat.cand devii si agresiv e si mai urat. revedeti emisiunea si o sa imi dati dreptate.in rest, va admir, va respect, combateri pe masura, astept sa va revad si la sinteza zilei. o intrebare personala: in ultima vreme cad tot mai multi cum isi exprima indignarea fata de unde am ajuns ca societate. manifeste a la madam svet, pe mail, la radiouri, etc. NU CREDETI CA S-AU TREZIT CAM TARZIU ENTELECTUALII NOSTRI?
al DVS

Anonymous said...

Ce frumos sa traiesti, ce frumos sa constientizezi asta si sa ii inspiri si pe altii! M-a inspirat postul tau si m-a facut sa visez la propriile mele evadari fara de care n-as mai putea trai in Romania... Deh, din cand in cand mai trebuie sa luam o gura de aer pe la altii ca sa ne incarcam bateriile pentru a putea trai aici.

harley davidson said...

buna ziua! am incercat un aple pe mess la id oana.dobre. nu stiu daca am nimerit bine....e corect?

Oana Dobre-Dimofte said...

Harley: nu, nu e.

Anonymous said...

nu-ti plac poeziile oana? :)

antisauprodanvoiculescu said...

Bravo Oana! Tine-o tot asa! Fie painea cat de rea si traiul oricat de fad, tot mai bine-i...la Bagdad
(n-am gasit alta rima)