Tuesday 12 May 2009

Soc si groaza in Drumul Taberei!

Chestia asta cu programul functioneaza relativ binisor! Cu Red Bull-ul am rarit-o. La Ramayana am fost si ma gandesc serios sa o botez cu anticipatie "resedinta de vara". Din Festivalul Filmului European am apucat sa vad numai Gomorra- un film care poate nu te tine cu sufletul la gura ca un blockbuster de la Hollywood, dar din care poti invata multicel despre vreo patru din cele sapte pacate capitale si despre radacinile Camorrei. In continuarea programului artistic, acum ma invit singura sa urmaresc asta:

Un număr de 11 muzee bucureştene iau parte, sâmbătă, la Noaptea Muzeelor, oferind publicului acces gratuit, precum şi o serie de programe speciale, până aproape de orele dimineţii, informează organizatorii evenimentului.
Expoziţii, spectacole de muzică, dans, teatru şi film, proiecţii în aer liber şi evenimente speciale interactive sunt doar câteva dintre evenimentele pregătite "insomniacilor activi".
Un instrument util pentru fiecare vizitator va fi broşura comună cu programul complet al activităţilor pregătite de muzeele participante- Muzeul Naţional de Artă al României, Muzeul Militar Naţional "Regele Ferdinand I", Muzeul Municipiului Bucureşti, Muzeul Naţional de Artă Contemporană, Muzeul Naţional de Geologie, Muzeul Naţional "George Enescu", Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, Muzeul Naţional de Istorie a României, Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" şi Muzeul Tehnic Naţional "Dimitrie Leonida".

Sursa: Mediafax

8 comments:

SuKaRiT said...

Stai să înţeleg... Maratonu' ăsta îl faci în interes de serviciu ori în interes personal? Că, dacă interesu-i "de serviciu", nu te plăteşte mogulu' suficient, să ştii. Dacă-i "personal"... ce mai, eşti o Superman-ă. :P

Oana Dobre-Dimofte said...

Sukarit: in interes absolut personal. Si nu e nici un maraton, e pur si simplu rasfatul pe care il aman de o vesnicie :).

Lucia Verona said...

Dacă accepţi propria ta invitaţie la Noaptea muzeelor, poate ajungi pe la ora 22 la Muzeul Literaturii, la un recital de poezie şi jazz. Detalii poţi găsi pe blogul Ştefaniei Coşovei, la http://stefaniacosovei.blogspot.com/2009/05/noaptea-muzeelor.html

Îţi mai recomand şi Muzeul de Geologie.

sara.alessia said...

e un fel de "instigare" la cultura... noi, cei care te apreciem, putem urma exemplul..."pay it forward!"

[D][S][N] said...

Ce titlu prapastios ! :)

Sorin Grumăzescu said...

Am văzut Gomorra și mi s-a părut extraordinar. Pare puțin plictisitor la început, dar nu e așa. Până la urmă te ține.
Cât despre "muzeuri", plimbare și vizitare plăcută.

Anonymous said...

gomora e ok,Cidade de Deus(city of gods/orasul zeilor etc) e monstruos de bun

Anonymous said...

Propun ca unele din aceste muzee
sa fie mutate in ,,CASOIUL POPORUL
UI"si cladirile sa fie transformate
in gradinite si centre cultural-ed
ucative pentru copi.