Thursday 11 September 2008

Good News/Bad News

Iata o veste care va bucura si va intrista exact categoriile de oameni pe care orice ziarist trebuie sa-i bucure, respectiv sa-i intristeze. Serialul "Cupola", un excelent foileton de investigatii despre influenta ascunsa a "epoletilor" in capitalismul romanesc, realizat de colegul Mihai Munteanu in EVZ, va fi reluat, in principiu, in toamna asta. Nu exista, inca, o data certa pentru aparitia urmatorului episod (termenul initial stabilit de 15 septembrie nu mai este valabil), dar promit ca va tin la curent. Pentru ca sunt sigura ca voi, cititorii va veti bucura atunci cand serialul va fi reluat, iar zambetele de complezenta ale "epoletilor" nu le vor putea masca intristarea. Ceea ce pana la urma reprezinta efectul corect, nu?

8 comments:

. said...

E bine ca se reia , pentru ca unora sa le se faca frica de opinia publica !

Anca said...

Eu am auzit ca serialul nu va fi reluat si e mare pacat pt ca Mihai Munteanu e unul dintre putinii ziaristi buni ramasi la EVZ. Era foooarte bun "Cupola"!

Anonymous said...

In Cupola se vor face dezvaluiri si "despre influenta ascunsa ... in capitalismul romanesc" a inca purtatorului de "epoleti" Basescu Traian si a colaboratorilor sai?

THE MONIKA said...

Luati o leapsa, doamna! Pofitati, ca nu-s multe din partea mea! the monika
http://blog.360.yahoo.com/blog-Fwf7LSI8dKhXR6nMzI206PGW0QOG303yXJU-?cq=1

Anonymous said...

.....OK OANA !!!!

Anonymous said...

D-ra Oana ,

va felicit pentru modul in care atzi reactzionat fatza de magaria lui Josif B ( filmuletzul ) Nu-l credeam atat de jigodie. Bleah !

Anonymous said...

Este un lucru foarte bun ca se reia. Doar asa bucati de adevar pot iesi la iveala.
Insa vis a vis de acest subiect si de faptul ca in Romania imixtiunea intereselor economice in deciziile politice este omniprezenta, am o intrebare.
Ar fi posibila o campanie de presa in ideea unei legi pentru delimitarea clara a activitatilor de "lobby" efectuate inspre politic de catre diverse organizatii economice?
Ms

Anonymous said...

Ce se mai aude de Cupola? Ma plesni curiozitatea, nu altceva ...