Friday 27 June 2008

Pentru cetatenii care dau Bacul

Melodia datorita careia mi-as fi dorit sa-mi pice Cosbuc la Bac. Mi-a picat Bacovia, ceea ce n-a fost rau deloc, dar cred in continuare ca piesa asta e cea mai frumoasa bibliografie. :)


12 comments:

Anonymous said...

Inca o generatie de cetateni v-a aparea pe piata muncii !
Patronii cred ca apar alti fraieresteni , dar astia mici au pretentiile in sange !
Nimeni nu mai lucreaza pe nimic si asta ar trebui sa ne bucure , pentru ca numai asa creste nivelul de trai !

Anonymous said...

*va aparea !
Scuze pentru greseala gramaticala !
Eu am luat 10 la oral la romana si 9 la scris !
Nu mai stiu ce subiecte au fost pentru ca a trecut foarte mult timp de atunci !

Anonymous said...

Generaţii diferite. Eu m-am făcutmare cu "Lordul John". Tot Coşbuc, dar cu Moţu ( odihnească-se în pace ) şi Vintilă.

Anonymous said...

Cosbuc? Parca am auzit de el. Zicea un nene cun ca a fost un bun poetas. De el e vorba? Aha! Pai tre sa fie din aceeasi generatie , sau tagma, ma rog, cu ala, cum il chema? Alexe, Alexandru, a nu , Alecssandri. si el un poetas ssireacu. Da' a mai fost unul. Cica ar fi national! Da, il cheama Mihaita. Si era de prin Humulesti. Aa, a nu, d'acolo era unul a lu Creanga. Da, deci Mihaita a lu Eminescu. Paioda, pe cei din secolul trecut nu-i prea stiu. Io ii stiu pe Andreea a lu Esca, pe Irunel, pe Mihaela, pe Andreea lu Banica; astia da oameni e cultura; pai nu ei ne invaa cum sa plangem la comanda, nu ei ne dau stiri cele mai fierbinti cu omaruri, crime, violuri si alte asemenea fapte de caritate , de care sa avem si noi stiinta, ca poate ne folosesc la ceva. Mai sti?!

Elude said...

fan Talisman?

Oana Dobre-Dimofte said...

Mordechai: si eu am crescut cu Lordul Pittis si cu toti lorzii impreuna cu care si despre care canta. :)

Elude: absolut deloc fan Talisman. Fan Phoenix, iar colaborarea cu Talismanii la piesa asta a fost clar o idee buna.

Elude said...

Ca tot fu vorba de muzica.....din umila mea legatura (de producator) cu muzica electro intreb daca ai ascultat vreodata ceva in genu......sau mai exact va place muzica electro?

Oana Dobre-Dimofte said...

Elude: sorry, chiar nu e genul meu.

Anonymous said...

Pe langa subiect...

De ce nu vinzi blogul daca valoreaza 64000$? :)

dacu said...

rokoteca, ai mai prins-o?
:)

Anonymous said...

ROMANIA DE 5 STELE

Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)
- si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)

Anonymous said...

despre fraudele de la bac si reactiile autoritatilor pe www.politicatv.ro