Friday 25 April 2008

Urarea mea pentru voi

Sa aveti un Paste cu tot ce trebuie la casa si pe masa fiecaruia. Dar sa nu aveti nevoie sa cheltuiti nici un ban, sa nu fie nevoie sa cautati in nici un raft de hypermarket ceva-urile care sa va umple vreun gol in suflet. Sa va fie de ajuns oamenii care va cunosc si pe care ii simtiti aproape- oriunde s-ar afla ei in lumea asta mare.

8 comments:

Anonymous said...

Multumesc pentru urare! Si tie sa ti se intample la fel, sa ai o viata cat mai luminata..

Anonymous said...

Pentru ca Duminica este Pastele, ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".

Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand:
• ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele;
• ne amintim si meditam la cuvinte precum credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare;
• ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput;
• ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele;
• reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca, dvs. si celor dragi, sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata.
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta, in fiecare dintre noi, cuprinzandu-ne de seninatate, limpede adevar si armonie.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Paste Fericit!!!

COSTI

GIGI N. said...

neata! sa fi sanatoasa, frumoasa si un paste fericit!

Radu Cunnect said...

Ingerasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete: pasca , oul inrosit ,cozonacul,mielul fript si Paste fericit!...sa fi sanatoasa, invierea Domnului Isus sa iti aduca sanatate fericire si tot ce-ti doresti!

Anonymous said...

Sarbatori Pascale binecuvantate ,alaturi de toti cei dragi ! Lumina Sfanta sa va daruie sanatate, zambete si impliniri ! Pasti fericit !
respecte si pretuire,
Sibilla

Anonymous said...

Cristos a înviat! Să sărbătoriţi fericiţi!

Anonymous said...

Hristos a Inviat !
Sarbatori Binecuvantate si mangaiate de Lumina !
respecte,
Sibilla

Anonymous said...

Sa ai numai bucurii, Oana!