Sunday 30 March 2008

"De doua ori oportun"...

... asta il aud spunand la Realitatea Tv pe publicistul Tudor Octavian despre accidentul lui Traian Basescu. Argumentele: lumea isterizata de summitul NATO il va percepe pe Basescu ca pe un aliat (pe sistemul "uite, pana si prezidentul are probleme din cauza de aglomeratie" ) si, pe de alta parte, toata lumea va face comparatie cu cazul Orban. Cu precizarea ca Tudor Octavian parea reticent fata de o eventuala premeditare a tamponarii, va rog sa contraziceti voi ce a spus, ca eu una nu am de ce.

P.S.: Oare la ce se gandea Basescu in timp ce se uita catre balconul lui Videanu? :) Wouldn't we want to know...

P.S.2: ...iar Ziua si Gardianul ne spun ca amarata de Dacie 1310 lovita de prezident avea la volan un nene cu cartea de munca la SRI. Parca imi vine sa ma mai gandesc la precizarea domnului Tudor Octavian. Parca incepe sa miroasa nu a filaj stricat, cum sugereaza ziarele, ci a scenariu cu termenul de garantie scris pe eticheta cu antet...

15 comments:

Anonymous said...

Romeo Romeo! =))

Oana Dobre-Dimofte said...

Sa nu fie "Romeo Must Die..." :)

Radu Cunnect said...

totul este un accident toata viata asta politica dupa '89, ca din accident in accident mergem =))

Anonymous said...

hai sa va povestesc io ceva.... mai rau...

azi (duminica 30 martie) pe la gara, inghesuiala, un BMW nehotarat pe banda 1 si un biciclist zanatec care dadea sa mearga prin mijlocul strazii... ma rog, se face culoar in fata mea si accelerez, eram pe banda 2, regulamentar. in dreapta autobuzul din statie porneste si i se inchide unghiul biciclistului care dadea sa se avante pe mijlocul strazii. imi aud un "futu-ti masina ma-tii" de la biciclist. trec mai departe.

intru pe strada witting, BMW-ul mergea lento pe banda 1, biciclistu' in fata lui, mai era si cu un copil tot pe bicla. ma gandesc ok, daca BMW-ul are timp la dispozitie, eu nu am, asa ca depasesc pe banda 2 (witting e cu 2 benzi si sens unic) apoi ma reincadrez pe banda 1, la semaforul care era rosu, spre plevnei. biciclistul trece pe langa mine si ma face proasta.

in acel moment ma enervez , il claxonex prelung si ii zic de mama si de niste alte chestii.

se face verde, BMW-ul trece in stanga mea si niste isterici pe geam incep sa strige ceva si sa agite un bastonas alb cu rosu. nu ii bag in seama, il las sa se duca pe plevnei, eu fac la fel, dar pe banda 2 si imi vad de ale mele.

dar imi pica fisa: tocmai ce ma injurase de 2 ori primul biciclist al tarii, Tariceanu!

deci da, Tariceanu este marlan si conduce tara precum bicicleta: ca pishatul boului!

la un ziar important unde am sunat au zis ca nu am poze doveditoare pentru un articolash... totusi eram la volan, nu pot umbla cu aparatul de gat...

mitica said...

SPP-ul ce dracu' facea? Ca menirea lui e sa-l apere pe ales cu pretul vietii...

Anonymous said...

...eeee... sa ma ierte doamne, doamne, ca ma stie de zbuciumata, dar cand iti da El cate un semn...musai sa iei aminte... nu ca m-as bucura de necazul aluia, dar, iaca-ta ca morala e, ca sa fi nemuritor in neamul nost` care din geto-dacii nemuritori se trage, trebuie sa fi demn pentru el... iar daca din start te crezi Zeus, apoi Zamolxis ( Dumnezeu ) iti " vorbeste "... ca sa pricepi;
iaca nu ma intristeaza, cum nu-l doare nici pe el de durerile noastre sau de durerea tinerei care a murit recent nevinovata si pe o trecere de pietoni...urmeaza tov Tariceanu, cu moto... ma doare de copiii care mor, de cei care lupta cu leucemia, de batranii care mor de foame si din lipsa de medicamente...americani le-or trebuit, no, spele-se pe cap cu ei... ca deh, au venit americanii..si ce..??
respecte,
Sibilla

Anonymous said...

Traian Basescu imi confirma povestea unui amic din SPP.si nu numai el dar si micuta lui timida plina de ,,succesuri".doua personaje acre nu au ce cauta in politica dar mai in functii ale statului.caracter mizerabila re acest presedinte preocupat doar ed imaginea lui.apropos: oare de ce s-a grabit Turcan sa nege intr-un comunicat ,,intentia" de a divorta a presedintelui?

Anonymous said...

and most of all: de ce a avut Realitatea exclusivitate?

Lucian said...

se gandea la prostii, la ce sa se gandeasca... de ce naiba ii platim masina blindata, spp-isti gramada, etc., daca el se tot se plimba de capul lor. ma mir ca nu era sprituit :)

Ioan Ivaşcu said...

accidentul a fost aranjat sa mai iasa putin pe ecrane, ca il eclipsasera alte evenimente. asa mi se pare.

Florin O. said...

asta a fost tare. cum nu era decat mirela voicu de la realitatea. sursele, deh. :)

Ioan Ivaşcu said...

si cica masina accidentata era de la SRI:)

Anonymous said...

La ce se gandea Base°? probabil isi spunea:°uite dom°le de aici am plecat eu si iata unde am ajuns°...
Nu stiam ca masina lovita avea un sofer SRI insa asa cum scriam si la mine pe blog tare ma tem ca cele din spate(a provocat un accident in lant, asa scrie la gazeta) erau ale SPP si au intrat in fundul sefului probabil cascand ochii tot spre geamul lui Videanu (sau al Elenei ori Mantalei) :)
Deci accidentul s-a consumat in familie si nu-i bai ;)

Ahilosu said...

sunt destul de sigur ca expresia e "wouldn't we like to know.

Oana Dobre-Dimofte said...

Ahilosule, esti destul de sigur gresit. Nu e o locutiune cu formula fixa, se pot folosi ambele verbe.