Thursday 10 January 2008

Parole...parole... Ce parole?!

Cand am auzit ca Basescu il cheama pe Tariceanu la o parola, aveam senzatia ca e ceva bizar in situatia asta, dar nu stiam ce. Acum mi-a picat fisa. Il cheama ca sa vorbeasca... CE?! Ce i-ar mai putea spune Basescu lui Tariceanu dupa trei ani de "ba pe-a mamei dumneavoastra", expresie care a ajuns un fel de minge in ping-pong-ul lor stupid? Ce mai e de spus in relatia lor? Cum sa lamureasca ministeriatul Justitiei doi oameni care pana acum nu s-au lamurit nici macar ce culoare aveau biletelele expediate de la Victoria spre Cotro si retur?
Eu nu-mi mai pot imagina nici macar un salut intre ei doi. Voi puteti? Si, mai departe, va puteti inchipui prima replica din conversatia lor? Cine ar spune prima fraza? Si care ar fi aia?

5 comments:

Anonymous said...

base l-a chemat doar pt ca stia ca nu va veni. din acest motiv gasesc ca ar fi o miscare geniala din partea lui calin sa se duca, apoi sa apara la tv si sa spuna cum a discutat el cu domnul presedinte reformarea justitiei in ro si niste bla blauri din astea.
si cred ca o discutie intre ei ar fi mult mai relaxata decat ce ne imaginam noi. atata timp cat nu apare la tv, cred ca li se cam rupe...

GIGI N. said...

Oana:Cine ar spune prima fraza? Si care ar fi aia? 1.Premieru: Sa traiti domn Presedinte! apoi vedem comunicatul de presa la ora 18,30

Aura Matei said...

Nush exact prima fraza, dar stiu fraza dinaintea acesteia.

Tariceanu, in fata usii: sa intru, sa nu intru...

Basesu: Ha, ha, ha ... pasarica, nu e buna cafeua azi, mai pune niste rom in ea... ha, ha, ha!

Anonymous said...

" ...uite aici o chestie reciproc avantajoasa... in dosarelul asta mic...ce zici o frigem?"

Anonymous said...

in evz zice de ce il tot chema base pe tariceanu. si boul n-a vrut sa se duca.