Thursday 24 January 2008

Din nou despre H&M

Nu stiu ce e envy.ro (se recomanda a fi un ghid online de shopping), insa vad ca si ei anunta venire H&M tot pentru 2008, asa cum ziceam si eu, in urma cu cateva luni. Mai mult, oamenii astia vorbesc si despre GAP si despre JLo- care nu-s printre brandurile mele preferate, dar cata vreme e si H&M la pachet, sa fie primit! :)

5 comments:

Unknown said...

Chiar iti place H&M? Mi se pare ca e mai tare "mitul" decat "realul"...e o chestie de TRENDY sa cumperi de la H&M...incearca C&A; tot retailer de haine dar mult mai faine si mai variate; de la cele mai scumpe marci, la cele mai ieftine-DAR NU FAC RABAT DE LA CALITAE

Oana Dobre-Dimofte said...

Cosmin: da, chiar imi place H&M. Am si haine de la C&A, mi se par exact din aceeasi "liga".

Anonymous said...

HM mi se pare o marca de mana a2a o chiar a 3a. Al vizitat magazinele lor din Franta, Luxembourg si ermania, nu mi se pare ca sunt chiar asa de 'liga'.

Anonymous said...

Eu "votez" cu Cosmin :)
Oricum, la H&M am vazut de foarte multe ori haine "Made in Romania" - dar asta nu e un lucru rau, e mai degraba "bun". Ce voiam, insa, sa spun e ca lucruri "bune" tip H&M poti gasi si fara H&M ;)
De multe ori magazinele lor mi s-au parut pline cu lucruri "prafuite" (adica a caror moda a trecut si care au stat muuult in rafturi). Din C&A nu rezist niciodata sa imi cumpar ceva ;)

Anonymous said...

H&M rulez rau de tot, desi nicodata nu au avut pretentia ca ei scot produse de calitate! Sunt fix fast fashion si se adreseaza in mod evident maselor.

Mai este adevarat ca in multe tari opinina generala e "H&M = calitate slaba". Si totusi, au vanzari colosale!!

Cat despre parerea din commentul de mai sus, cum ca ar fi "prafuiti".. nimic mai neadevarat!!

Nu inteleg nici de unde asemanarea in ochii multora intre H&M si C&A.. Doar ca numele lor e format pe acelasi principiu?? Mare ignoranta.

Iar C&A, oricat ar incerca, nu vor reusi sa scape de aura de moda "batraneasca", pe care o au. Pentru mine sunt un fel de House of Art al vestului:)

In orice caz, in calitate de cel mai mare fan H&M, tin sa va anunt ca intrarea brandului in Baneasa Shopping Center este o minciuna!!

H&M cocheteaza cu Romania de cativa ani buni, insa au luat in final decizia ca nu vor intra prea curand. Piata noastra nu e inca "de nasul" lor. Si aici sper ca intelegeti ca nu ma refer la preturi! Momentan au planuri pentru Asia etc.

In fine, pe 28 aprilie veti vedea ca am dreptate. Imi pare rau pentru cei care sunt dezamagiti..

Si, daca ma gandesc mai bine, parca nici nu vreau sa intre la noi.. Ca sa ce, sa vedem oamenii imbracati industrial la fel? Mai bine, nu. Stiu ca suna egoist, dar eu una prefer sa-i pastrez pentru mine:)

Si inca un lucru, stie cineva exact unde este fabrica H&M in Ro? Se ascunde bine de mine, that's for sure!!