Thursday 31 January 2008

Asta pana de net!

Dimineata m-am enervat din doua motive:
1. Cand m-am trezit, curent electric- pauza.
2. Cand a venit curentul- internet- pauza.
Cand "a venit" netu', am putut sa deschid cnn.com si sa vad ca patania mea fuse un mizilic:

11 comments:

Anonymous said...

Nu pot sa imi imaginez cum poti folosi inca IE si inca 6 :D

Radu Cunnect said...

Ai vazut ce solutie ai ,sa-ti iei generator pe motorina sau benzina ca tot s-a scumpit;), iar incearaca unii sa faca afaceri sa se vanda niste generatoare !!

Radu Cunnect said...

oana foloseste ce doresti , internet explorer este un browser ce deschide si arata toate pag. de net celelate browsere nu fac asta dar au ceva viteza mai buna de raspuns la cautare,asa ca succese multe in cariera ta; as fi incantat, ffff incantat sa te am in lista mea de mess daca se poate !?ciao si bafta multa...

Anonymous said...

Eu ti-as sugera sa treci pe Vista . Arata mai bine si , implicit , primesti vestile proaste cu zambetul pe buze :))

Oana Dobre-Dimofte said...

Multumesc pentru sugestii, dar raman pe Explorer.

Anonymous said...

cel mai bine explorer...stii u ce stii...;)..:))...exista posibilitatea sa luam legatura..as dori sa te intreb anumite lucruri.. si sa iti ofer niste ponturi pentru cariera ta:D

Oana Dobre-Dimofte said...

Adrian: de intrebat poti sa ma intrebi pe oana.dobre@gmail.com. Ponturi pentru cariera mea nu primesc, insa, decat de la oameni pe care ii cunosc si pe care ii cred suficient de calificati sa mi le dea.

Anonymous said...

Eu unul folosesc Firefox + AdBlock Plus, Flash Block si NoScript asa incat nu vad aproape nici o reclama pe nici un site, nu deschid decat flash-urile pe care le vad eu, nu imi baga nimeni pe gat AdSense si blochez inclusiv scripturile de la google analytics sau trafic.ro :D Mailurile de pe google le verific automat pe toate cu Google Manager. Daca vreau sa vad ceva anume din codul unei pagini am Firebug iar daca vreau sa vad pagina ta intr-o cu totul alta forma pot oricand sa fac un script si sa il folosesc in Greasemonkey. Sunt atat de multe extensii utile. In plus firefox e mult mai rapid dovedit, are taburi, nu e atat de vulnerabil la spyware/malware si as putea continua. Optiuni sunt si Opera, Safari si chiar IE7(ca sa nu zic ca as prefera links lui ie6 :D). Nu stiu ce masina conduci dar daca as judeca dupa browserul pe care il folosesti si reticenta la schimbare in mai bine as putea deduce ca o dacia 1310. Common...numai tata daca s-a invatat cu ceva la calculator si ma duc si ii schimb cu ceva mai bun zice sa ii pun inapoi ce era, dar el are aproape 60 de ani. As putea comenta mult si bine pe tema asta :D Printre oamenii din domeniul IT, cei care mai folosesc ie7 sunt pe cale de disparitie. Eu il folosesc doar sa testez vreun css cand ma chinuie talentul, sa imi fac cruce si sa caut vreun hack oribil.

c said...

uau...
numa hacheristi cu ocazia asta

Anonymous said...

hehe oana, nu e doar e simpla pana de curent, in ultimele zile "accidente" asemanatoare s-au tot repetat... de pe current.com:
"4 cables now. Too many coincidental accidents. Iran is cut off completely, and the rest of the traffic is rerouted through more reliable connections. Very interesting. It would appear that something is going to happen before those cables can be repaired."

o mapa cu cablurile de internet care ne conecteaza literally
http://image.guardian.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2008/02/01/SeaCableHi.jpg

Anonymous said...

Deci ai inceput dimineata super!!! Si restul zilei a fost ca dimineata???