Wednesday 19 December 2007

Sa ne isterizam, deci!

Ma uit pe Realitatea si vad punctul maxim al derizoriului in cazul Orban: reporterii sunt asaltati intr-o scara de bloc de trei "doamne", probabil vecine ale presupusei victime a accidentului. Femeile urla la ei "iesi afara!", una agita o sacosa cu paine, alta incearca un voleu catre microfon. Si un amanunt haios: cea mai trupesa dintre cucoane are un tricou pe care scrie ceva de genul "De ce nu cod rutier cu zero puncte de penalizare?"
Iaca si capturile:


10 comments:

Unknown said...

Acesta va fi punctul de pornire a revoltei populare impotriva coruptului guvern Tariceanu 2,5:)

iulia maria said...

Tre sa recunoastem ca reporterul ala si cere palme!!

mitica said...

Dupa cum ai vazut la Realitatea, cucoana apare si in filmuletul cu accidentul si se pare ca e chiar matusa presupusei victime. Si la accident se agita la fel de tare.

Anonymous said...

Si daca fetita aia chiar n-o avea nici o treaba cu accidentul? Ca din imaginile prezentate nu se vede nici o victima. Or fi si parintii ei exasperati de "insistenta" unora ca ei sa se declare victime...

Amahya said...

"doamnele" din imagini sunt cred ca s-au simtit teribil de hartuite, sunt atat de vehemente incat ma bufneste rasu'.

Cert este ca Orban, se crede SupraCetatean; Chiar daca nu ar fi existat nicio "fetita" ranita, nu e normal sa nu declare incidentul... sa fuga etc.

Plus ca Domnul Orban se sutrage unor lamuriri publice. Oricum... acum poate sa spuna vrute si nevrute...

Nu stiu daca reporterii si-au meritat pungile in cap... in mod normal furia s-ar fi indreptat catre autor. NU??? S-au logica mea e defectuasa???

Unknown said...

@amahya: la tine, in primul rand, gramatica e defectuoasa. de ce ar fi gandirea (ca logica e prea mult spus) altfel?

Amahya said...

victor, scuza-mi hagramacalitatile, e mai bine asa??? Am chiulit glorios la lectia ce prevedea distictia dintre conjunctii si predicatul verbal la diateza reflexiza!

Unknown said...

S(hentz la -)AU lasa, nu ma scrie cu DEX-ul:)
Da, Orban - hentz la , - se crede..

Anonymous said...

Meritau calcati in picioare reporterii aia. Asta nu e presa, asta e hartuire. Pentru ce? Pentru o declaratie scoasa cu clestele de la niste oameni care s-au vazut bagati in cacatul asta fara voia lor. Nu conteaza ca alea erau mahalagioace, era reactia normala a unor oameni ajunsi la capatul rabdarii.
@Amahya iti doresc sa te hartuiasca presa cateva zile, sa vedem ce replici destepte mai dai.

Anonymous said...

Mai Onutza, timida dupa cum te-ai descoperit in urma cu ceva timp, mai ales cand e vb de sunatul la usa, nu cred ca iti pica prea bine nici tie sa iti stea grobienii aia la usa o zi intreaga...
R.